Arka planda hep o var?

6 senedir evliyim kaynanam çok alttan biri. Oğlunu çok dolduruyor. Ama tanışın size dünyanın en saf kisiisi gibi gelir. Bı ara sizin aldığınız her şey bizim elektrn önce gecoyri6dedi şaşırdım. Sürekli kcoami ve oğlumu evine çağırır. Bekar kızı var söyle çocuğu getirsin oğlum ya da su yemek vwr gelsin der. Asla kızı da çağır demez. Onları çekiyor yanına. Ne irda2 saat otursam kadın gitmemei bekliyor adeta ama oğlumla kocam sabahtan akşama kadar orada olsa sorun etmez. Kadın dediğim gibi hep masum mağdur sakın ezilen gibi duruyor sanırım 64, 65 yaşında. Bilmiyorum ne yapacağını bebekten önce kocamı çekerdi yanına şimdi ikisi birden. Kcomda asla belli rtmrd kimin onu doldurduğunu inkar eder. Bıktım gerçekten herseyimizi biliyorlar ve şimdi çekip gitsem kadının hoşuna gider asla gel. demex. Benu dislayip saf dışı bırakıyor o ve kızı vallahi ben hakkımı helal etmiyorum. Zoruma gidiyor. Allah gelsin haklarından. Çünkü bir çözümü yok herkes ona destek oğlu zaten tapıyor haşa ona. Dilerim bizden uzak olurlar dilerim artık bizimle uğraşmayı bırakırlar her kavga sebebimx onun oğlunu doldurmasındsn. ve şimdide beni dislamalari var.

Arka planda hep o var?