Diğer Neler yapıyorsunuz KS üyeleri? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 💙 Neler yapıyorsunuz KS üyeleri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. ben sigara içiyorum öyle 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Pek bir şey yaptığım söylenemez. İş yerindeyim ve çalışmaya çalışıyorum. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi çalışmalar dilerim Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Teşekkürler efenim. Yorumla Soran 1 yıl Rica ederimm Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cay icmece sen 0 0 Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İşimizdeyiz efendim be gerçekten klozetler için hayat çok zor be 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya bsjsllsmsm nedenn ki? Yorumla Klozet_ 1 yıl E zor yaa vallahi bizim iş gelen giden bitmez 7/24 çalışacaksın falan Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Ne yapalım öyle boş boş takılıyoruz KS de sen neler yapıyorsun 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. limon yiyoz sen 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Yiaa 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Bende KS de takılmaca öyle snldmd Yorumla u tenedos 1 yıl ne hoş ne hoş Yorumla Soran 1 yıl 😃😃 aynen çok hoş Yorumla u tenedos 1 yıl https://youtu.be/DBJSZSrfl8Y?si=cYI8UQsrVavkjyKt Yorumla Soran 1 yıl Gıcıkk 😂😂😂 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciğer sote yapıyorum. :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun 💙 Yorumla İndeepth 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Seni düşünüyorum sen 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaa cidden mii Yorumla Soran 1 yıl 💙 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hamdolsun halimize sukrolsun rabbimize 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 603 cevap paylaştı. Tatil keyfisi 1 0 Yorumla
Gezginci10 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Ankara'ya gidiyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi yolculuklar Yorumla Gezginci10 1 yıl Teşekkür ederim sen napıyosun Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kahve sigara müzik.. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Zararlı ama sen bilirsin 💙 Yorumla by_x- 1 yıl Keşke her zarar kahve gibi olsa.. Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Yatış 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😹😹 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kahve keyfî 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. geziniyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
ben sigara içiyorum öyle
Pek bir şey yaptığım söylenemez. İş yerindeyim ve çalışmaya çalışıyorum.
İyi çalışmalar dilerim
Teşekkürler efenim.
Rica ederimm
Cay icmece sen
İşimizdeyiz efendim be gerçekten klozetler için hayat çok zor be
Ya bsjsllsmsm nedenn ki?
E zor yaa vallahi bizim iş gelen giden bitmez 7/24 çalışacaksın falan
Ne yapalım öyle boş boş takılıyoruz KS de sen neler yapıyorsun
Kimseye bir şey ettiğim yok.
Birazdan dışarı çıkacağım
vize başvurusu yapıyordum
limon yiyoz sen