Diğer Uykusu olmayanlar burada mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruu teşekkürler ballarım 🍯💞😘💙 Uykusu olmayanlar burada mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Evet benimde uykum yok hiç. iyi geceler :) 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler Barış 💙 u Barış_LonelyForever 1 yıl 🌸🌸 Soran 1 yıl 🌸
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. Aynen gidecek başka yerimiz yok😅 1 5 Yorumla Soran 1 yıl 😘💙 Yorumla 55Muatafaa55 1 yıl 😘sen ne yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Uzanmaca sjjsjs Yorumla 55Muatafaa55 1 yıl AA bu saate çok değişik😅 Yorumla Soran 1 yıl 😘💙 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Yan siteye yolladım ufak rakı almağa 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Klozetler uyumaz efendim be 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden kendine öyle diyorsun sjsjjsjs Yorumla Klozet_ 1 yıl E öyleyiz ki efendim napalım bizim durum da bu Yorumla Soran 1 yıl Çok şekersin 🌸💙 Yorumla Klozet_ 1 yıl Yiaaa sağolun efendim bu klozeti mutlu ettiniz be Yorumla Soran 1 yıl Ne demekk 💙 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Buradayım hadi gel yanıma sanırım beni arıyorsun 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl Hadi bekliyorum fazla bekletme özledim yalnız hissediyorum gel de yalnızlığımız son bulsun Yorumla Soran 1 yıl Gelimm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Duzen mahvoldu gunum gunume karisti evde gececi hayati yasiyorum bildigin 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 685 cevap paylaştı. Hee bacım buyur :) 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Uyumamış öz abim skldmdkdml Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Uyuyamadım bea :) Yorumla Soran 1 yıl Nedenn bea Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Bi bilsem :) Yorumla Soran 1 yıl 😋😋 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl :) :) Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler yakışıklı 💙 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl İyi geceler güzellik Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Bordo kalp koyacaktım unuttum bak gördün mü ❤️ :) Yorumla Soran 1 yıl Yaa teşekkürler 😘❤️ Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Ne demekk 😘 Yorumla Soran 1 yıl ❤️😍 Yorumla
Buraknyd Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Hava çok sıcaktır loo nasıl yatayım😃 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sıcak hava katılıyorum Yorumla Buraknyd 1 yıl Diyarbakır yanıyor 41 gündüz gece 26 derece Yorumla Soran 1 yıl Kıyamam Yorumla Buraknyd 1 yıl Sıcak kıyiyor 😃 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Uykum varda işteyim 2 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 360 cevap paylaştı. Uykum var 1 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. burada burada 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet benimde uykum yok hiç. iyi geceler :)
İyi geceler Barış 💙
🌸🌸
🌸
Aynen gidecek başka yerimiz yok😅
😘💙
😘sen ne yapıyorsun
Uzanmaca sjjsjs
AA bu saate çok değişik😅
😘💙
Yan siteye yolladım ufak rakı almağa
Yaa
Klozetler uyumaz efendim be
Neden kendine öyle diyorsun sjsjjsjs
E öyleyiz ki efendim napalım bizim durum da bu
Çok şekersin 🌸💙
Yiaaa sağolun efendim bu klozeti mutlu ettiniz be
Ne demekk 💙
Buradayım hadi gel yanıma sanırım beni arıyorsun
Evet
Hadi bekliyorum fazla bekletme özledim yalnız hissediyorum gel de yalnızlığımız son bulsun
Gelimm
O saatte neredeydim kim bilir
Evet çünkü çok sıcak..
Duzen mahvoldu gunum gunume karisti evde gececi hayati yasiyorum bildigin
Nöbetteyim çalışıyorum
Her zaman ki gibi buradayım.
Tuvalette kalktım şimdi uyurum
Hee bacım buyur :)
Uyumamış öz abim skldmdkdml
Uyuyamadım bea :)
Nedenn bea
Bi bilsem :)
😋😋
:) :)
İyi geceler yakışıklı 💙
İyi geceler güzellik
Bordo kalp koyacaktım unuttum bak gördün mü ❤️ :)
Yaa teşekkürler 😘❤️
Ne demekk 😘
❤️😍
Burdayızz
Ewett
Hava çok sıcaktır loo nasıl yatayım😃
Sıcak hava katılıyorum
Diyarbakır yanıyor 41 gündüz gece 26 derece
Kıyamam
Sıcak kıyiyor 😃
Uyku yok kötü seyler yapıyorum 😈🤤🤣
Uykum varda işteyim