Ev arkadaşım iyi değil?

Selam arkadaşlar ben bir kac ay once aile evinden ayrılıp kendi evime gectim ve bir iki ay once bir ev arkadasim oldu kiz cok tatli ve samimi biriydi ama geceleri surekli kalkip beni uyandiriyor ve beni balkona goturup bak asagida o var seni bekliyor hepsi hadi gidelim falan diyordu ben onu yatirip tekrar kendim yatiyordum bu olaylar devam ederken buna benzer olaylar yasiyorduk her gece ama bi sure sonra arkadasimin ben onu yatirdiktan sonra kapimi acip beni izledigini fark ettim ona bunlari soyleyince ben oyle birsey yapmadim yatagimdan bile kalkmiyorum gece demisti ama bu durum nerdeyse her gece yasaniyordu neyse ben bir kac gun kafa dagitmak icin aileme gittim özlediğim icin o kiz evde tek kaldi ailemde oldugum 4 gun boyunca her gece arkadasim ruyama girip beni yalniz biraktin cezasini odiceksin diyodu ve her gece ayni ruyayi goruyordum eve gittigimde ilk aksam kiz beni yine kaldirdi ve balkona goturdu bu sefer onlar sana kizgin tek biraktin beni deyip aglamaya basladi bu olaylar hâlâ devam ediyor ne yapmaliyim?
Ev arkadaşım iyi değil?