Selam arkadaşlar ben bir kac ay once aile evinden ayrılıp kendi evime gectim ve bir iki ay once bir ev arkadasim oldu kiz cok tatli ve samimi biriydi ama geceleri surekli kalkip beni uyandiriyor ve beni balkona goturup bak asagida o var seni bekliyor hepsi hadi gidelim falan diyordu ben onu yatirip tekrar kendim yatiyordum bu olaylar devam ederken buna benzer olaylar yasiyorduk her gece ama bi sure sonra arkadasimin ben onu yatirdiktan sonra kapimi acip beni izledigini fark ettim ona bunlari soyleyince ben oyle birsey yapmadim yatagimdan bile kalkmiyorum gece demisti ama bu durum nerdeyse her gece yasaniyordu neyse ben bir kac gun kafa dagitmak icin aileme gittim özlediğim icin o kiz evde tek kaldi ailemde oldugum 4 gun boyunca her gece arkadasim ruyama girip beni yalniz biraktin cezasini odiceksin diyodu ve her gece ayni ruyayi goruyordum eve gittigimde ilk aksam kiz beni yine kaldirdi ve balkona goturdu bu sefer onlar sana kizgin tek biraktin beni deyip aglamaya basladi bu olaylar hâlâ devam ediyor ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aayh gece beni izliyor " kisminda okumayi biraktim. Korktum🥲
Kdjdkd bide beni dusun ben yasiyorum bunu her gece
Tovbe tovbe nasil yapiyosun ya , aglicam🤣
Mecbur kiza evimden git diyemem sonucta yani hem kizi onceki ev arkadaslari falan tersliyormus surekli yani
Sen her gece uyumadan once 3 felak. 3 ihlas oku. Etrafini ufle
Böyle insanlardan uzak durman gerekir valla büyü müyü olaylari beni korkutur islamda büyü var zaten bu tur insnalardan biraz korknalisin icinine cn bile kacmis olabilr
Abi nasil uzak duruyum kizi evden kovamam evden gidip baskasinda kalinca kabuslar birakmiyor kiz da bana inanmiyor zaten
Kendi evim diyorsun kapi disari et demiyorum tabii ama yavastan calisalara basla
Cocukluk arkadasin degilse sktri cek gitsin
Kız deli misin ben buradan korktum ürperdim ya ayrıl bir şey yap odanı kilitlesene
Odami kitlemeyi denedim ama kapiyi zorluyo ve evden ayrilamam ev benim zaten kiz da git diyemiyorum
O zaman bir doktora gitsin bu sefer sen hasta olursun
Bana inanmiyo ki ben ona bunlari soyleyince sende abarttin ben gece kalkmiyorum deyip guluyo bana
Ayy bilmiyorum valla sıkıntılı ailesiyle konuş onlar illaki biliyordur
Aile evi bahanesiyle tekrar aile evine çık ve başka eve yerleş o rüya içinde her gördüğünde 1 fatiha üç ihlas okumak o kızdanda kurtul biliyorum kıyamıyosun ama yapçak bişey yok
Güzel korku filmi senaryosu olur :D
Ama ben bunu gerçekte yasiyorum yani ne yapicam
Yeni ev arkadasi bul kanla bu ne siccin 5 mi
O kadar kolay degil kiza bunlari soyleyince zaten bana inanmayip guluyodu kiza evimden git diyemem ki simdi
Her gece yapiyorsa videoya cekebilirsin, belki uyurgezer falandir, psikiyatriye yonelebilir
O tedirginlikle aklima hic telefonu almak falan gelmiyor zaten elimden tutup cekerek balkona goturuyo yani telefonu almaya zamanim cok olmuyo
Geceden mi videoya almaya badlasan acaba, sadece kaldirdigini gorse yeter zaten bence
Bu gece alirim yüksek ihtimalle tavsiye icin sagoll