Babam sanırım beni taciz etmeye çalışıyor elimde kanıt yok napmalıyım?

Yaşım daha küçük. Babam küçüklüğümüzden beri sürekli bize şiddet gösterir bizi her zaman zor durumda bırakır yediğimiz içtiğimiz her şeyin lafını yapan biri. Son günlerde telefonunu karıştırdığımda cinsel içerikli şeyler yakalıyorum. Çok öncede liseli kız vb. şeyler görmüştüm. Geçen gün karnımı açmamı istedi hayır dedim direttim zorla açtırdı. Koltukta bir şey arıyordum eğilmek zorunda kaldım arkamdan sürtünerek geçti. Şort falan giydiğimde sürekli bakıyor gözünü hiç çekmeden. Bugünde denize götürmeye zorladı rahatsız olduğum için istemedim saatlerce küfürler bağrış çağrış.. Annemle aralarıda iyi değil birbirlerini hiç sevmezler anneme her zaman yalvarıyorum gitmek kurtulmak için ama korktuğu için hiç bir şey yapamıyor. Engelli bir de kardeşim var onuda sürekli döver. Her zaman gücümün yettiği kadar korumaya çalıştım ama asla akıllanmıyor. Polise gitmek istiyorum ama napıcam bilmiyorum. Annemde farkında bazı şeylerin ama bir şey yapamıyor elinden bir şey gelmiyor. Dayanıcak gücüm kalmadı napmalıyım.

Babam sanırım beni taciz etmeye çalışıyor elimde kanıt yok napmalıyım?