Güncellemeler
1 yıl
CİMER başvurusunda yer alan iddialar gerçek dışıdır ve haksız isnat ve iftira kapsamına girmektedir. Bu konuda gerekli yasal işlemlerin yapılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi önemlidir. Yapılmış olan bu başvurunun haksız isnat ve iftira kapsamında değerlendirilip değerlendirilemeyeceği ise Valiliğin takdirindedir.” Denmektedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belli olmaz duruma göre değişir
soru sormuşun cevap almışın ne alaka iftira. soruyu nası sordun acaba oda önemli tabi
soru sormadım şikayette bulundum onlarda şikayeti iftira olarak değerlendirmiş yasaya uygunluğu konusunda bilgilendirip sonra bunu yazmışlar CİMER başvurusunda yer alan iddialar gerçek dışıdır ve haksız isnat ve iftira kapsamına girmektedir. Bu konuda gerekli yasal işlemlerin yapılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi önemlidir. Yapılmış olan bu başvurunun haksız isnat ve iftira kapsamında değerlendirilip değerlendirilemeyeceği ise …. Valiliğinin takdirindedir.” Denmektedir.
bir şey olmaz bence salla gitsin
haksız ve iftira kapsamındadır valiliğe kalmış takdir diyince korktum sonuçta vatandaşım bilmeyebilirim yasaya uygunluğunu bu yüzden vatandaş hakkımı kullanıyorum şikayet bulunuyorum ki bilgilendirileyim
korkutmak amaçlı öyle yazmışlar demekki başarılı olmuşlarda
resmî yazı bunlar il milli eğitimden geldi..
anladım ordan geldiğini
neden korkutsunlar ki hepsi tck maddeleriyle birlikte açıklamışlar suçları vs sonra valiliğin takdirinde demiş
bence öyle düz cevap verip geçebilirlerdi
ya işte yasaya uygunluğu konusunda uzunca açıklamalı maddelerle yazıp haksız iftiraya girmektedir asılsızdır diyip ceza konusunda valiliğe bırakmışlar takdiri anlamadım valilikten bir şey çıkar mı çıkmaz mı
Öyle her gördüğünü cimere yazma sende
bir şey çıkar mı
Sanmam göz dağı vermişler sana
milli eğitim neden göz dağı versin resmi yazışmalar bunlar şikayette bulunduğum konuyu iftira ve haksız olarak değerlendirip bunun cezası var ama verilip verilmeyeceği valiliğin kararındadır denmiş
bir dene bakalim
neyi denicem
Belli olmaz