Diğer Bu erkekler tam lazımken nedem uyur 😁? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Soru gayet açık Güncellemeler1 yıl KS erkeklerine güncelleme mi gelmiş girmeyeli? Bu ne ya hemcins dayanışması görüyorum, gözlerim doldu 😂 Bu erkekler tam lazımken nedem uyur 😁? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Sende uyandırmaesını bil penisi önce çamaşır üstünden ısır sonra kenardan kafasını çıkar yala em bak nasıl uyanıyor 0 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl kadınlarda öyle tam lazım ediyorlar bi bakıyorsun işi çıkıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ne için lazım iken Eşin ise her zaman yanında olur.Uykusu olsa bile senin ihtiyacın olduğunda yanına gelir. Başka ne ihtiyacın olabilir ki? 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl YapRaksiz kalasın diye beddua mı etti kız yoksa sana birileri 😛 0 1 Yorumla Frankenstein16 1 yıl Yaprak :)) Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kızlar da öyle yaa sinir bozucu bir durum tam konuşurken gitmesi kaybolması 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 456 cevap paylaştı. Hep sizin başınız ağrıyacak değil ya Bu da bizim bahanemiz olsun 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Hayata bu pencereden bakacak kadar bencil olsam ne hoş olurdu 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 383 cevap paylaştı. Neden bu soruyu sordun maljm konu mu sıkıntı veriyor 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ah benim ex hocam, sen ne ara 30 oldun en son 27-28din zaman ne çabuk geçiyor 0 0 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Lazım olduğunu his ettiremedin o zaman Yoksa uyumazlar 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Varken kıymetini bilmezler bu kızlarUyuyun erkekler zabaha gadan uyuyun 0 0 Yorumla
AbelTesfayee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl yardım için buradayımm ne istedğini iyi biliyorum ;) 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ben uyumuyom noldu 1 0 Yorumla
sapıtma Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kızın da abazası çekilmiyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Yooo dimdik ayaktayım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Keşke herkes benim gibi olsa Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet sonrada sen bana yazmıyorsun olur 0 0 Yorumla
Spartakus38 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 97% 1 yıl Otuz tane adamın elinin degdigi yiyeceği yememm 0 0 Yorumla
kpssvet Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl O erkekten Bi yol olmaz sevgilinmi flörtmü 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uykusu olduğu için. 0 0 Yorumla
TahrovinDrun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Zamanlama bilgisi sıfır baba erkeklerde 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neye lazım oldu bu saatte 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. işi bilmeyen erkek uyur bence... 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. sana kazım olanlar bulmuştur seni 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Onu uyutmayacak kadındır maharetiyle 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Hahah napicaktin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Lazımmm Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 24,7b cevap paylaştı. uyutmican 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Sende uyandırmaesını bil penisi önce çamaşır üstünden ısır sonra kenardan kafasını çıkar yala em bak nasıl uyanıyor
kadınlarda öyle tam lazım ediyorlar bi bakıyorsun işi çıkıyor
Ne için lazım iken Eşin ise her zaman yanında olur.
Uykusu olsa bile senin ihtiyacın olduğunda yanına gelir.
Başka ne ihtiyacın olabilir ki?
YapRaksiz kalasın diye beddua mı etti kız yoksa sana birileri 😛
Yaprak :))
Kızlar da öyle yaa sinir bozucu bir durum tam konuşurken gitmesi kaybolması
Hep sizin başınız ağrıyacak değil ya Bu da bizim bahanemiz olsun 🤣🤣🤣
Hayata bu pencereden bakacak kadar bencil olsam ne hoş olurdu
Neden bu soruyu sordun maljm konu mu sıkıntı veriyor
Ah benim ex hocam, sen ne ara 30 oldun en son 27-28din zaman ne çabuk geçiyor
Lazım olduğunu his ettiremedin o zaman
Yoksa uyumazlar
Varken kıymetini bilmezler bu kızlar
Uyuyun erkekler zabaha gadan uyuyun
Bilemedim biz dimdik ayaktayız fksdf
7 / 24 emrinde hazirolda mi bekleyecektik 😁
yardım için buradayımm ne istedğini iyi biliyorum ;)
Öyle olurlar zaten
Ben uyumuyom noldu
Kızın da abazası çekilmiyor
Hahaha
Yooo dimdik ayaktayım
Hahaha
Keşke herkes benim gibi olsa
Evet sonrada sen bana yazmıyorsun olur
Öyle uygun gördükleri için
Otuz tane adamın elinin degdigi yiyeceği yememm
O erkekten Bi yol olmaz sevgilinmi flörtmü
Uykusu olduğu için.