Eşim alkolü seven bir insan üç günde 4 günde 5 günde bir Alkol içmeden duramayan bir insan işyeri de fabrikaya da giriyordu yarım yamalak çalışıyordu Ne oldu işten çıkarttılar ya da kendi çıktı yapamadı diye bilmiyorum ne olacak şimdi böyle o 50 yaşında ben 32 yaşındayım normal iş ben de bulamıyorum Kaç zamandır arıyorum ama denk gelmedi eşim de o da ne zaman bulur nasıl çalışır çalışır mı çalışmaz mı onu da bilmiyorum kafam allak bullak O alkolü ne zaman bırakır onu da bilmiyorum Hep bilmediğim sorularla karşılaşıyorum ve cevaplayamıyorum da
Alkolü içmezse Hadi gene dersin ki Belki bir şeyler olur ama alkolsüz de duramıyor bilmiyorum yani biz sevgiliyken bununla Bütün maaşını alkole yatırırdı bir kuruşunu Bana vermedi Ben de istemedim minnet duymadım ama şimdi aynısı olursa ben ne yaparım
O zaman mi ekle ya da türkçeni geliştir böyle soru mu var. Bide bana anlayacagın yok diyosun. Soru sormayı beceremeyen kız karşıdakini anlamadıgını düşünür? Bu sorumu mesela. Sana göre öyle. Neyse iyi akşamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynen öyle. hattta geçmişe dönük acaba söylemedimi diye taramaya başlarsın
Evet kafada surekli bir sorgu halindesin
İlk yalandan sonra tüm doğrular şüphelidir. İkinci yalandan sonra tüm şüpheler gerçektir
Bendeki yerini kaybeder sonsuza dek
güzel söz, güven sarsılır bir kere bir daha eskisi gibi olmaz
Herşeyi yalan gelir konuşmam bile
Konusulcak bisey yokki yalan dinlicegiz artik
Dinleme boş ver yol ver ona
Kafasina gore ise gitti cikarildim. ciktimi bilmiyorum ve bana bisey soylemedi alkolu var ne yapcagiz tek maasla
Evli misin sen
Evet
Ve bunu yapan kocan çocuk var mi
Çocuk yok 4 aylık evliyim
Dertlerini anlat kardeşim biraz dinlim seni ister missin belki bir yol buluruz
Eşim alkolü seven bir insan üç günde 4 günde 5 günde bir Alkol içmeden duramayan bir insan işyeri de fabrikaya da giriyordu yarım yamalak çalışıyordu Ne oldu işten çıkarttılar ya da kendi çıktı yapamadı diye bilmiyorum ne olacak şimdi böyle o 50 yaşında ben 32 yaşındayım normal iş ben de bulamıyorum Kaç zamandır arıyorum ama denk gelmedi eşim de o da ne zaman bulur nasıl çalışır çalışır mı çalışmaz mı onu da bilmiyorum kafam allak bullak O alkolü ne zaman bırakır onu da bilmiyorum Hep bilmediğim sorularla karşılaşıyorum ve cevaplayamıyorum da
Alkolü içmezse Hadi gene dersin ki Belki bir şeyler olur ama alkolsüz de duramıyor bilmiyorum yani biz sevgiliyken bununla Bütün maaşını alkole yatırırdı bir kuruşunu Bana vermedi Ben de istemedim minnet duymadım ama şimdi aynısı olursa ben ne yaparım
Eşinle severek mi evlendin yaşı var ya ondan soruyorum
Özelden yazsana kardeşim
Eşimi severek evlendim 50 yaşında ama göstermiyor Genç duruyor yani
Bilemedim
Bu konuda o kadar haklısın ki
Canim askim demesi bile batiyo insana
Haklısın batar
Soru ne
Devamsizliktan isten cikarilmis bana yalan soyledi daha bir cok yalanida var
Tamam guvenilmez biri onu anladık sen neyi soruyon
Ayni seyi soruyoz
Hahaha tamamda canım benim sen bu uygulamada bize sormak istediğin ne
Anliyacagin yok soruyu yazdim. zatenn
O zaman mi ekle ya da türkçeni geliştir böyle soru mu var. Bide bana anlayacagın yok diyosun.
Soru sormayı beceremeyen kız karşıdakini anlamadıgını düşünür? Bu sorumu mesela. Sana göre öyle. Neyse iyi akşamlar
Evet
Aynen oyle