Diğer Küçükken en sevdiğiniz oyun neydi? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Dijital oyunlar değil sokak oyunları filan Ben ip atlamayı severdim Küçükken en sevdiğiniz oyun neydi? Cevapla Dijital Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Serious sam oynardım 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızdı kayış onun zevki başkaydı kayışı alıp döverdik birini :D 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ay acımasızlar Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Eğlenceliydi :D Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl 😊 Yorumla
mertcnn1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne oyunu be ben küçükken tarlada çalışıyodum ırgatlık yapıyoduk ozamanlar 1 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 537 cevap paylaştı. Yağlı kayış. Lan ne oynardık mk ne sinir kalırdı ne stres 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. 9 taş, ortada sıçan, yakar top ve her erkek çocuğu gibi futbol :D 1 0 Yorumla
BitmeyenBitter Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 62% 1 yıl Körebe, saklambaç, Cûz, Beş taş, Yakan top, Kuyutak. Hepsini çok severim. 1 0 Yorumla
Fionavanilin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Topla oynanılan çoğu oyun yakantop renk bulmaca taşları dağıtıp duzerdik ah ah suanki çocuklar telefondan kafalarını kaldiramiyorlar sokaklar bombos kaldi 1 0 Yorumla
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Benim futbol mahalle maçları yapardik 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Erkekler genelde futbol galiba Yorumla Berkgay123 1 yıl Yani illaki diğer oyunlarda olurdu ama futbol favoriydi birde küçük sehirde sokakta büyüdüğümüz için Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Evet öyle 😊 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Saklambaç çok severdim kimse bulamazdı 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Renkli kaldırim 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl O nasıl ki hiç duymadım Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Biz mahallede oynuyorduk Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Hımm Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. Yakar topu 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Saklambac 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. 9 Taş...😎 1 0 Yorumla
Reco87 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Saklanbaç 1 2 Yorumla Reco87 1 yıl Nenecim beğeni yetmio yorum yapta ikide anlat yaşlı tecrübesi dinliyelim😇 Yorumla Reco87 1 yıl Yanlış oldu 😁 Yorumla
DanTe0035 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Por.. no izlemekti 0 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Oyun mu bu Yorumla DanTe0035 1 yıl Oyledi benim için o zamanlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Serious sam oynardım
Kızdı kayış onun zevki başkaydı kayışı alıp döverdik birini :D
Ay acımasızlar
Eğlenceliydi :D
😊
Ne oyunu be ben küçükken tarlada çalışıyodum ırgatlık yapıyoduk ozamanlar
Yağlı kayış. Lan ne oynardık mk ne sinir kalırdı ne stres
9 taş, ortada sıçan, yakar top ve her erkek çocuğu gibi futbol :D
Körebe, saklambaç, Cûz, Beş taş, Yakan top, Kuyutak. Hepsini çok severim.
Topla oynanılan çoğu oyun yakantop renk bulmaca taşları dağıtıp duzerdik ah ah suanki çocuklar telefondan kafalarını kaldiramiyorlar sokaklar bombos kaldi
Benim futbol mahalle maçları yapardik
Erkekler genelde futbol galiba
Yani illaki diğer oyunlarda olurdu ama futbol favoriydi birde küçük sehirde sokakta büyüdüğümüz için
Evet öyle 😊
Saklambaç ve ip atlamak
Taso oynardık biz 😂😂
Saklambaç çok severdim kimse bulamazdı
Kulle oynamak misket yani
Mahalle maçlarıydı
Ben de misket ve saklambaçı severdim
Renkli kaldırim
O nasıl ki hiç duymadım
Biz mahallede oynuyorduk
Hımm
Yakar topu