Sevgilim var yaklasik dokuz aydır ben 21 yaşındayım tıp okuyorum o 29 yaşında şirketleri var maddi durumu baya iyi aylık kazancı yaklaşık otuz milyon babasının üç evliliği var abis evli ama sevgilileri var başka kadına açtığı evleri var çevresinin tümü öyle evli olsalar bile baska bir evleri var her zaman bu durum beni korkutuyor nasıl yaklaşmalıyım çokta seviyorum
Zengin ve evli erkekler başka kadına neden ev açar?
Kanks bir kaç iş adamının yancısı olarak çalıştım. Muhasebe ve finansal bütün işlerini idare ettim. Ben de bu soruyu sordum. Oğlum diyor, her gün değişik birisiyle takılsam otele git + yeni kişileri etkilemek için harcama yap + o kişi senden sonra boşa gidecek. Hem maddi hem zihin olarak akılsızlık. Bir çakacağın hatun olsun ona ev tut eşyalı her gün otele gitmekten ucuz. Hem o evi tuttuğum semtte rastgele olmaz illa oralarda işlerim olur ve orada kapısı açık bir evim daha var istediğimde gidip kalabileceğim. Yani neresinden bakarsan bak daha karlı. Hem o kadını kendine bağlamış oluyorsun böylece... Ve bu gibi benzeri cümleler kurmuştu.
Bunu anlmaycak ne var kızdan faydalanmak için bizim okulda kizlar vardı ev açsa neki arba aldılar kizlsara sonra başka erkeklerle evlendiler ne okcakki her taraf hazır zahmetsiz iş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kadın erkeği becerisiyle mutlu edebilecekken bunu neden yapmaz