Diğer Kendi yaşınızdan küçük mü yoksa büyük mü ilginizi çekiyor? Jsjxjabxsj Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim nedense olgun erkekler daha çok ilgimi cekiyor Güncellemeler1 yıl yok mu boyle 35-48 arasi olgun seksi erkolar ya Kendi yaşınızdan küçük mü yoksa büyük mü ilginizi çekiyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cg2734 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kendi yaşımdan büyük olanla da küçük olanla da beraber oldum konunun yaşla hiç bir alakası yok mümkünse beyni çalışan tercihim 0 0 Yorumla
BarcinB Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 84% 1 yıl Hadi 35'i anladım ama seni 48'de durduran ne oldu? neden 50 değil mesela? :D 0 1 Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl 50 cok yasli Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Değişiyor. Yani ne 40 liklar var citirlara taş çıkartır ne çıtırlar var daha olgun 0 9 Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl Evet ben 35-45 arasi isterim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınlar genelde olgun ve tecrübeli seviyor haksizda sayilmazlar Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl Evet agzimizin tadini biliyoruz😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bahsettiğin yaş grubunun çoğu evli ama Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl Farkeder mi😏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu senin söylemen gerekiyor Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl Farketmez bana aksine daha heyecanli olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl Burdan bilgi veremiyorum Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,9b cevap paylaştı. Fark etmez sohbete bakarım ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Büyük olması daha iyi şöyle 3-5 yaş büyük 1 3 Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl Yok baya buyuk 40larda ilgimi cekiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadarda değil Yorumla MnikSevenDev188 1 yıl Hahaha 40 ne ga Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Küçük çekiyor ama pedofili gibi küçük değil 0 0 Yorumla
Trabzonluuu Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 5 yaş üstü 5 yaş altı kendi yaşimin 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben elektrik ona bakarım yaşa bakmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Küçük olan genç kızlar 0 5 Yorumla Jsjxjabxsj 1 yıl 😍 Cevap sahibi 1 yıl Ayrı bir çekiciliği var Jsjxjabxsj 1 yıl Ay eveet😍❤️ Jsjxjabxsj 1 yıl Neden gizlisin💋 Cevap sahibi 1 yıl Gizli yorum yapmak alışkanlık her konuda gizli yorum yapıyorum Sana yazdım 0zlden
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. büyükler :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kendi yaşımdan büyük olanla da küçük olanla da beraber oldum konunun yaşla hiç bir alakası yok mümkünse beyni çalışan tercihim
Hadi 35'i anladım ama seni 48'de durduran ne oldu? neden 50 değil mesela? :D
50 cok yasli
Değişiyor. Yani ne 40 liklar var citirlara taş çıkartır ne çıtırlar var daha olgun
Evet ben 35-45 arasi isterim
Kadınlar genelde olgun ve tecrübeli seviyor haksizda sayilmazlar
Evet agzimizin tadini biliyoruz😉
Bahsettiğin yaş grubunun çoğu evli ama
Farkeder mi😏
Bunu senin söylemen gerekiyor
Farketmez bana aksine daha heyecanli olur
Hangi sehirdesin
Burdan bilgi veremiyorum
olgunnnn severimmm kır saçlı
En fazla 6-7 yaş büyük olabilir sanırım.
Akranlarımi sevmıyorum 32 ya da 23 -
Fark etmez sohbete bakarım ben
Büyük olması daha iyi şöyle 3-5 yaş büyük
Yok baya buyuk 40larda ilgimi cekiyo
O kadarda değil
Hahaha 40 ne ga
Küçük çekiyor ama pedofili gibi küçük değil
5 yaş üstü 5 yaş altı kendi yaşimin
Ben elektrik ona bakarım yaşa bakmam
Küçük olan genç kızlar
😍
Ayrı bir çekiciliği var