Güncellemeler
1 yıl
İç sesim peygambere küfür etti bi an önemsemedim sonra varlıklar gelcek deyince naptıgımı anladım
ya geceleri iç öamasıeımı aşağa çekiyorum aklıma istemsizce peygamber geliyor haşa varlık haşa korkuyorum neyse aklıma peygamber gelir diye korktum içim hadi ordan et peygamberi dedi bende önemsemedim rahat rahat yatıyordum sonra aniden varlıklar musallat olursa dedi beynim korktum ve dediğim şeyin farkına vardım dinden çıktım mı Allah peygamber beni affetmezse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İnanç obsesyonu. İnancın kime neye oldugu degil dusunce bozuklugu olması onemli. Bir hintli olsaydın bu sefer de Shiwa tanrıyı kutsal saydıgın icin benzer dusf dusunceler gelecekti ya da Budist olsaydın Konfiçyüs'e de düşünürdün. Kısacası obsesif dusunce bozuklugudur sebebi de cok fazla hurafe duyman ve koşulsuz da inanıp itaat etmen ancak bu sefer de hangi hurafeye uymadıgını karıstırmandır
Sorun 1 ic camasrini neden asagi çekiyorsun sorun 2 bunlar niye aklina geliyor sorun 3 madem bunlar aklina geliyor bunu onlemek icin neden ic camasirini yukari cekip konuyu kapatmion
Cok bastırılmış ve duygularin gelissmemis ondan rahat ol
Abi siteye bakar mısın , Alice harikalar diyarında gibi
Güldüm baya 😂
şeytanın işi ne🤷♂️sen indir, doğan neyi gerektiriyosa onu yap
Ya ama bak tam yatacaktım aklıma geldi peygambere küfür etti s et dedi peygamberi tövbe hasa bi an istemsizce rahatça uyumaya devam ettim hep dua dinlerim bana bu şeyler musallat olduğunu düşünürüm musallat şuraya buraya gider deyince nağtgıöı fark etttim napcaö
sana beyninin bi oyunu bu
Valla arada benim de öyle şeyler geliyor aklıma ahahaa
Bir ara cplak yatarken bir ruh haline girdim ezanda okunmaya başladı ilk önemsemedim sonra zina yapmışım gibi bir mod oldu üstümü giydim😄
Ayetelkursi oku oyke uyu
Allah peygamber beni hiç affetmez mi
Öyle bir şey yok ya
Senin psikolojin bozuk doktora çık
Yaş kac?
Vesvese
Ya ama bak tam yatacaktım aklıma geldi peygambere küfür etti s et dedi peygamberi tövbe hasa bi an istemsizce rahatça uyumaya devam ettim hep dua dinlerim bana bu şeyler musallat olduğunu düşünürüm musallat şuraya buraya gider deyince nağtgıöı fark etttim napcaö
Abdest al namaz kıl kur'an oku bu şekilde zarar görmezsin inşAallah hem zihnen hemde bedenen iyi olur
12 yasindasin galiba
Ama iç sesim peygambere küfür ettti önemsemedim bi * sonra İşler kendı çıkarına gelince önemsiyorsun dedi içim
Allah korktum şeyleri verirse
dinden ciktin o zaman sen cehennemde atesin bol olsun
Bi imama danış