Hırsızlık yaptım çok pişmanım ne yapmalıyım?

Merhaba bundan 2 yıl önce bimden 3 defa falan yiyicek çalmistim ve yemiştim yemez olaydım keşke ondan sonra sokdan da calmistim bisküvi bi tane ve a101dende calmistim 24dun basinda bisküvi bu 1 aydır namaza başladım sonra vesvese gelmeye başladı ilk gecti ara sira gelmeye devam ediyor ama olsun sonra namaz kıldığım için günahlara çok dikkat ediyordum sonra bu iki gün önce hirsizlik yaptigim zaman aklıma geldi korktum youtubedan baktım malın geri iade edilmesi lazımmış bide helallik gerçekten vicdan azabı çekmeye başladım 2 gundur bunu araştırıyorum cunku caldiklarimin bazilarini hatirliyorum şimdi kasiyerlede değişiyor napacagimi bilmiyorum bende düşünmeye başladım a101ve sok olayi bu seneye yakın oldu 24dun başına yakın oldu bimde hirsizligimda 2 sene önce oldu ne yapmam lazim aklima gelen ürünleri ödeyecem tek tek ama caldiklarimin sadece bazıları aklima geliyor napacam sadaka versem ne kadar verecem veya ne yapmam lazim zaten namazimda niyazimdayim elhamdülillah yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🥰

Hırsızlık yaptım çok pişmanım ne yapmalıyım?