Sizcede çok anormal değilmiii çok şaşırdım sogudum yani gözümden düştü resmen?

2 ay konuştuk buluştuk ilk buluşmada ondan sebep tartıştık haftalarca özür diledi yazdı 1 ay sonra tekrar aradı cevap verdim yine özür diledi neyse konuşmaya başladık naptımı sordu bir dahaki ay için elbise baktımı söyledim elbiseye bakabilirmiyim dedi Attım bunu sana ben alabilirmiyim dedi gerek yok dedim ısrar edince sen bilirsin dedim ozaman yarın buluşup o hediyeyi almak istiyorum dedi peki dedim neyse bugün buluştuk arabaya bindim napalım dedi bilmiyorum dedim herhangi bir planın var mı dedi bugün biyere gidicektik dedim bişey demeden söylediği yere gittik sonra magazaya girdik elbiseyi buldum denedim çok yakıştı alıcakmısın dedi evet dedim ozaman ben seni dışarda bekliyorum dedi o an üstümde nakit yoktu birde kredi kartı borcumu ödememiştim şaşırdım sonra elbiseyi bıraktım neden almadın dedi ihtiyacım yok dedim neyse eve gidiyorum dedim ben seni bırakıcam dedi taksi cevirdim eve geldim durmadan arayıp yazıyor mesajlar atıyor mühüm olan elbiseyi almaması değil beni kandırması böyle bir şey olmasaydı gitmiycektim oraya çünkü üzerimde yoktu

Sizcede çok anormal değilmiii çok şaşırdım sogudum yani gözümden düştü resmen?