Diğer Hoş bi gece sohbeti nasil olmali sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Özelikle gece yarısından sonra yapılanlar😛😋 Güncellemeler1 yıl Gece yarısından sonra sohbet yapmayın hoş olmuyormuş 😅 Hoş bi gece sohbeti nasil olmali sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 683 cevap paylaştı. Her şeye uf puf sapık demeden , sohbete göre eşlik eden kişiyle her şey hoş olur 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zekice Empati kurarakOrtam ve gidişata göre 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Akdeniz akşamları isjsjjsdu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl En güzel gece sohbeti sahilde deniz sesiyle yapılandır tabi bu sana ne kadar mümkün bilemem ama ben genel bahsediyorum 2 118 Yorumla Soran 1 yıl Himm evet çok güzel oluyor o, bide sevigin kisi de yanındaysa tadından yenmez 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evetttt sevdiğim kişi ve arkadaşlarımızla birlikte geceyr kadar oturmuştuk hala unutamamm Yorumla Soran 1 yıl Aklına ilk deniz geldiğine göre muhtemelen tatil yapıyorsun ssjsjssj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ama az kaldı yapmama😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Bende haftaya bi mugla yaparım belki sonra çalsın Akdeniz akşamları😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben Kuşadasına gitcem😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haftaya tatilde yaparsın işte gece sohbetini😂 Yorumla Soran 1 yıl Himm ora da iyimis bak , bende istiyorum İzmire de yakın aslında ama hiç gitme fırsatım olmadı 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence kesinlikle gitmelisin😂 Yorumla Soran 1 yıl Tek gidicem daha benle gelecek arkadaş bulamadım 🙃🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence en kötüsü insanın peşine takılacak kişilerin olmaması Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle tatile gitmek istiyosun kimse gelmek istemiyor ya o kötü diyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya off evet yaa az eğlenip gelcez yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yerimiz olsaydı bi çılgınlık yapıp senide dahil ederdik arkadaş ortamımıza ama yerimiz yok maalesef 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ssjsjssjjsjsa teşekkür ederim gelip sizle eğlenmiş kadar oldum 😃😃🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek tekneyle falan geçersen el salla😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Sjaajajssjss tamam sallarım gizli arkim 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen herkese el sallıyomışun gizli arkim sen miydin diye😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahahhaha sesli güldüm Yorumla Soran 1 yıl Tarif et kendini de çok yanlış kişiye el sallamıyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aramızdaki parola ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Altımda kırmız şort gözümde gözlük bu bilgiler ile anında bulursun Yorumla Soran 1 yıl Ahahaaha anlaşıldı tamam ustelemiycem sana iyi tatiller Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamamdırr sanada iyi tatillerr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyumadın mı senn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyudun muu Yorumla Soran 1 yıl Gün kötü gecince uykuda tutmuyor işte naparsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ah kıyamammmm gecen bari kötü geçmesin😂 Yorumla Soran 1 yıl Sayın cevap sahibi siz hayırdır herşeyle dalga geçmeyelim lütfen 😶 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pekiii neler yapıyorsun şuann Yorumla Soran 1 yıl Annem temizlik içn perdeleri çıkarmış uyumaya çalışıyorum ama olmuyor oda karanlık ve pencereler çok korkunç duruyor😬 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni sahilde bekliycemmm gelirsenn bi şeyler yapabiliriz 😉 Yorumla Soran 1 yıl Bununla ilgili bb korku filmi izlemiştim bi baykuş gelip uyuyan insanları izliyor frlan ama aslında o baykuş uzaylıydi sanirim ama film aşırı korkunctu zaten sonuna kadr izleyemedim sonra travma gibi oldu hep korkar oldum camlardan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hele komple karanlığa bakan camlarrr bi de mezarlığa bakan camlarrr Yorumla Soran 1 yıl Saol yaaaa😬 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korkma ben buradayım 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Korkmuyom zaten canavar gelsede en fazla yer yani napim Yorumla Soran 1 yıl Sen burada olman supehli kırmızı şortlu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden şüphelii Yorumla Soran 1 yıl Bilmem bi şaibeli havalr felan 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hmm olur tekne turuna ne dersin😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur bence açılırız egeye😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Sjssjsjsjjjjj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alkol sever misin Yorumla Soran 1 yıl Güzel olur hee severim yüzmeyi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüzdükten sonra bi de uyuruz 😂 Yorumla Soran 1 yıl 3 tuborg gold beni baya çakir yapıyor güzel oluyor viski de olabilir diğerlerini denemedim belki beraber deneriz jssjsjsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Viski tercihimmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi canımız ne isterse deneyelimm Yorumla Soran 1 yıl Himm viskiyi bende severim, biz yineedee çok açılıp tehlikeli sularda yüzmeyelim 😅 Yorumla Soran 1 yıl Teknede raki keyfi bi düşününce miss gibi olur 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evett rakı balık harika olurrr Yorumla Soran 1 yıl Pişst eee çıktın mı tatile 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayırr daha çıkamadımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen çıktın mııı Yorumla Soran 1 yıl Hmm bende ya 😬😬 şu an nerdesin peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an ankaradayım Yorumla Soran 1 yıl Him oralimisn peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet sen nerelisin Yorumla Soran 1 yıl İzmir 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen her gün tatildesindir😂 Yorumla Soran 1 yıl Sjsjsjssjjsj Yorumla Soran 1 yıl Çeşmedeyiz şu an 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana ne varr Yorumla Soran 1 yıl Nee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keyfin yerinde İzmir'de Yorumla Soran 1 yıl Buralı olduğum içn alıştım artık çok bi etksi yok , ama yinede sıcakta yüzmek çok keyifli bura yanıyo çünkü 🤕 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet yüzme gibisi var mı bi de buz gibi içecek Yorumla Soran 1 yıl Raki da bu akşam yapicaz 2 duble keser mi sence brni 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem bünyene bağlı😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 2.5 tuborg gold cakir yapıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 duble yeter sana 😂 Yorumla Soran 1 yıl Zil zurna sarhoş olmak istiyorum çok merak ediyorum ya şu kafayı uçurmak istiyorum şöyle hiç bisi düşünmeden gülüp kafa bulmak misss Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya o kadar olmak iyi değil bence 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biri tutsa elinden eve götürse haberin bile olmaz😂 Yorumla Soran 1 yıl Kesin bok gibidir biliyorum deneyimleyip emin olucamm sfjsjsskrkwooeo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi dene bakalım 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Sadece kiz arkadaşıma çok güvenmiyorum onun cok içmemesi lazım o kafayla kalırız sahilde dönemeyiz eve 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahaha yerlerde sürünerek eve gidersiniz ya da bi sokak köşesinde uyursunuz😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ama yok yaa 5 dublede içsem ben sarhoş olmam bence yaaa bünyem dayanıklıdır 😁😅 Yorumla Soran 1 yıl Ahaahhaab İzmir'de bi sokak köşesinde uyumak mı sende hep korkut 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sabaha sağ böbrek gider mi😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ajajsjjsjaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanında hangi balık yiycen Yorumla Soran 1 yıl 1.5 duble icicem böbreksiz parolayı hatırlamam ve nasıl el salliycam sana kırmızı şortlu 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen tipini tarif et😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Palamut candır lüfer de olurda sarhos. sarhos onun kılcigiyla uğraşamam Yorumla Soran 1 yıl Beyaz diz üstü bi elbise giyen 173 boylarında beyaz tenli sarışın gozluk ve şapka takan sağ bacağında çok güzel bi dövmesi olan bi bir kız 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ya da somon off bilmiyorum o mzan karar vericem 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm anlattığınıza göre gözümde güzel bi hanımefendi canlandı😂😂 Yorumla Soran 1 yıl öyle öylede sen beni bide rakıdan sonra somonla konuşmaya çalışırken gör skssjdjjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yoksa somona çıkma teklifi mi ediyosun dkfjdfkf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl somon bu gece benimsin kimseye vermiycem seni diye dkjjkfd Yorumla Soran 1 yıl Sjsjsjj hayir be kulağını açıp beni dinleyecek somon , içen arkadaşımdan daha iyi dinler beni 😅Benim arki içince biraz değişik bisi oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl napıyo başka eleme gidip geliyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aleme Yorumla Soran 1 yıl Ahahaaahaa o kafayla ederim 👌😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl teknede rakı balık yapsam sen beni düşman görürsün sen kimsin lan ne geziyon burada diye dkjfdkjf Yorumla Soran 1 yıl Ahahahaah evet maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sapıtmak yokkk Yorumla Soran 1 yıl Kankim aksın alemlere bende somonla takilicam artık sende kırmızı şortlu artık tekneden geçerken izlersin bizzi zjsjsjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bence karşınıza geçer o halinizi kola çekirdek ile izlerim dfdjkf Yorumla Soran 1 yıl Sjajjsss yok bee parolayı söyletip sonra denizde yüzerdik şortlu 😅 Yorumla Soran 1 yıl Sende alırsın o rakıdan nasibini hadi 2 duble içirmeden bırakmazdık seni birazda böbrek derdine sen düşs sjsjsjjjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bende yüzerim ama çabuk yorulurum bana yardım edersin artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben size bekçi olurum böbreklerinizi korurum ndkfd Yorumla Soran 1 yıl Bende çabuk yoruluyorum etmem muhtemelen sjsjsjjssjjYorulunca çıkarız artık 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl daha yeni soramadım ne dövmen var bacağındaa Yorumla Soran 1 yıl Bacagimda güzel bi yazı var boynumdada kelebek ama çok tatlılar 🥰 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne yazıyor kelebek dövmesi güzel oluyor Yorumla Soran 1 yıl Be the light in the darkness😊💞💫👌🤞 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl baktım anlamı güzelmişş Yorumla Soran 1 yıl Hihimm Yorumla Soran 1 yıl Karanlıkta ışık olĺll😃 Yorumla Soran 1 yıl Anlamından ziyade yazı okadar güzellki seviyorum ya çok görünen bir yere yapmadım sık görüp sıkılmıyim diye 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah çok mantıklı görünmeyen yere yaptırman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dövmeni atmak istersen atabilirsin😂😂 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erotik olmalı 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kahve esliginde 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Kessinlikle 0 1 Yorumla recep48 1 yıl Ver gelsin 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her şeye uf puf sapık demeden , sohbete göre eşlik eden kişiyle her şey hoş olur
Zekice
Empati kurarak
Ortam ve gidişata göre
Romantizm alkol ve hurhanca seks
Akdeniz akşamları isjsjjsdu
En güzel gece sohbeti sahilde deniz sesiyle yapılandır tabi bu sana ne kadar mümkün bilemem ama ben genel bahsediyorum
Himm evet çok güzel oluyor o, bide sevigin kisi de yanındaysa tadından yenmez 😃
Evetttt sevdiğim kişi ve arkadaşlarımızla birlikte geceyr kadar oturmuştuk hala unutamamm
Aklına ilk deniz geldiğine göre muhtemelen tatil yapıyorsun ssjsjssj
Yok ama az kaldı yapmama😂😂😂
Bende haftaya bi mugla yaparım belki sonra çalsın Akdeniz akşamları😅
Ben Kuşadasına gitcem😂
Haftaya tatilde yaparsın işte gece sohbetini😂
Himm ora da iyimis bak , bende istiyorum İzmire de yakın aslında ama hiç gitme fırsatım olmadı 🙃
Bence kesinlikle gitmelisin😂
Tek gidicem daha benle gelecek arkadaş bulamadım 🙃🙃
Bence en kötüsü insanın peşine takılacak kişilerin olmaması
Nasıl yani anlamadım
Böyle tatile gitmek istiyosun kimse gelmek istemiyor ya o kötü diyorum
Ya off evet yaa az eğlenip gelcez yani
Yerimiz olsaydı bi çılgınlık yapıp senide dahil ederdik arkadaş ortamımıza ama yerimiz yok maalesef 😂😂
Ssjsjssjjsjsa teşekkür ederim gelip sizle eğlenmiş kadar oldum 😃😃🙃
Ne demek tekneyle falan geçersen el salla😂😂
Sjaajajssjss tamam sallarım gizli arkim 😅
Sen herkese el sallıyomışun gizli arkim sen miydin diye😂😂
Ahahhaha sesli güldüm
Tarif et kendini de çok yanlış kişiye el sallamıyim
Aramızdaki parola ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış😂😂
Altımda kırmız şort gözümde gözlük bu bilgiler ile anında bulursun
Ahahaaha anlaşıldı tamam ustelemiycem sana iyi tatiller
Tamamdırr sanada iyi tatillerr
Uyumadın mı senn
Uyudun muu
Gün kötü gecince uykuda tutmuyor işte naparsın
Ah kıyamammmm gecen bari kötü geçmesin😂
Sayın cevap sahibi siz hayırdır herşeyle dalga geçmeyelim lütfen 😶
Pekiii neler yapıyorsun şuann
Annem temizlik içn perdeleri çıkarmış uyumaya çalışıyorum ama olmuyor oda karanlık ve pencereler çok korkunç duruyor😬
Seni sahilde bekliycemmm gelirsenn bi şeyler yapabiliriz 😉
Bununla ilgili bb korku filmi izlemiştim bi baykuş gelip uyuyan insanları izliyor frlan ama aslında o baykuş uzaylıydi sanirim ama film aşırı korkunctu zaten sonuna kadr izleyemedim sonra travma gibi oldu hep korkar oldum camlardan
Hele komple karanlığa bakan camlarrr bi de mezarlığa bakan camlarrr
Saol yaaaa😬
Korkma ben buradayım 😂😂
Korkmuyom zaten canavar gelsede en fazla yer yani napim
Sen burada olman supehli kırmızı şortlu
Neden şüphelii
Bilmem bi şaibeli havalr felan 😅
Hmm olur tekne turuna ne dersin😀
Olur bence açılırız egeye😂😂
Sjssjsjsjjjjj
Alkol sever misin
Güzel olur hee severim yüzmeyi 😅
Yüzdükten sonra bi de uyuruz 😂
3 tuborg gold beni baya çakir yapıyor güzel oluyor viski de olabilir diğerlerini denemedim belki beraber deneriz jssjsjsjs
Viski tercihimmm
Tabi canımız ne isterse deneyelimm
Himm viskiyi bende severim, biz yineedee çok açılıp tehlikeli sularda yüzmeyelim 😅
Teknede raki keyfi bi düşününce miss gibi olur 😊
evett rakı balık harika olurrr
Pişst eee çıktın mı tatile 🙃
Hayırr daha çıkamadımm
Sen çıktın mııı
Hmm bende ya 😬😬
şu an nerdesin peki
şu an ankaradayım
Him oralimisn peki
Evet sen nerelisin
İzmir 🙃
Sen her gün tatildesindir😂
Sjsjsjssjjsj
Çeşmedeyiz şu an 😁
Sana ne varr
Nee
Keyfin yerinde İzmir'de
Buralı olduğum içn alıştım artık çok bi etksi yok , ama yinede sıcakta yüzmek çok keyifli bura yanıyo çünkü 🤕
Evet yüzme gibisi var mı bi de buz gibi içecek
Raki da bu akşam yapicaz 2 duble keser mi sence brni 😅
Bilmem bünyene bağlı😂😂
2.5 tuborg gold cakir yapıyor
3 duble yeter sana 😂
Zil zurna sarhoş olmak istiyorum çok merak ediyorum ya şu kafayı uçurmak istiyorum şöyle hiç bisi düşünmeden gülüp kafa bulmak misss
Yok ya o kadar olmak iyi değil bence 😂😂
Biri tutsa elinden eve götürse haberin bile olmaz😂
Kesin bok gibidir biliyorum deneyimleyip emin olucamm sfjsjsskrkwooeo
Bi dene bakalım 😂😂😂
Sadece kiz arkadaşıma çok güvenmiyorum onun cok içmemesi lazım o kafayla kalırız sahilde dönemeyiz eve 😅
Ahahaha yerlerde sürünerek eve gidersiniz ya da bi sokak köşesinde uyursunuz😂😂😂
Ama yok yaa 5 dublede içsem ben sarhoş olmam bence yaaa bünyem dayanıklıdır 😁😅
Ahaahhaab İzmir'de bi sokak köşesinde uyumak mı sende hep korkut 😅
Sabaha sağ böbrek gider mi😂😂
Ajajsjjsjaa
Yanında hangi balık yiycen
1.5 duble icicem böbreksiz parolayı hatırlamam ve nasıl el salliycam sana kırmızı şortlu 😅
Sen tipini tarif et😂😂
Palamut candır lüfer de olurda sarhos. sarhos onun kılcigiyla uğraşamam
Beyaz diz üstü bi elbise giyen 173 boylarında beyaz tenli sarışın gozluk ve şapka takan sağ bacağında çok güzel bi dövmesi olan bi bir kız 😅
Ya da somon off bilmiyorum o mzan karar vericem 😅😅
Hmm anlattığınıza göre gözümde güzel bi hanımefendi canlandı😂😂
öyle öylede sen beni bide rakıdan sonra somonla konuşmaya çalışırken gör skssjdjjs
yoksa somona çıkma teklifi mi ediyosun dkfjdfkf
somon bu gece benimsin kimseye vermiycem seni diye dkjjkfd
Sjsjsjj hayir be kulağını açıp beni dinleyecek somon , içen arkadaşımdan daha iyi dinler beni 😅
Benim arki içince biraz değişik bisi oluyor
napıyo başka eleme gidip geliyor mu
aleme
Ahahaaahaa o kafayla ederim 👌😅😅
teknede rakı balık yapsam sen beni düşman görürsün sen kimsin lan ne geziyon burada diye dkjfdkjf
Ahahahaah evet maalesef
sapıtmak yokkk
Kankim aksın alemlere bende somonla takilicam artık sende kırmızı şortlu artık tekneden geçerken izlersin bizzi zjsjsjsj
bence karşınıza geçer o halinizi kola çekirdek ile izlerim dfdjkf
Sjajjsss yok bee parolayı söyletip sonra denizde yüzerdik şortlu 😅
Sende alırsın o rakıdan nasibini hadi 2 duble içirmeden bırakmazdık seni birazda böbrek derdine sen düşs sjsjsjjjs
bende yüzerim ama çabuk yorulurum bana yardım edersin artık
ben size bekçi olurum böbreklerinizi korurum ndkfd
Bende çabuk yoruluyorum etmem muhtemelen sjsjsjjssjj
Yorulunca çıkarız artık 😃
daha yeni soramadım ne dövmen var bacağındaa
Bacagimda güzel bi yazı var boynumdada kelebek ama çok tatlılar 🥰
ne yazıyor kelebek dövmesi güzel oluyor
Be the light in the darkness😊💞💫👌🤞
baktım anlamı güzelmişş
Hihimm
Karanlıkta ışık olĺll😃
Anlamından ziyade yazı okadar güzellki seviyorum ya çok görünen bir yere yapmadım sık görüp sıkılmıyim diye 🙃
Ahahah çok mantıklı görünmeyen yere yaptırman
Dövmeni atmak istersen atabilirsin😂😂
seviyeli düzgün arkadaşça
Sonunda mutlu uyunan sohbet
Gece seks sohbeti
Seksi olmalı
Erotik olmalı
Kahve esliginde
Kessinlikle
Ver gelsin 😅
Şarap eşliğinde