Diğer Cicegim kuruyor ne. yapmam lazim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cicegin govdeleri toprapdan disari cikmaya baslamis acaba buyuk saksiya mi dikmem lazim? Cicegim kuruyor ne. yapmam lazim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 707 cevap paylaştı. Biraz daha derine dik ve bol sula suyu seven bı çiçek bende bakıyorm gayet sağlıklı özel bı ilgi istemiyor. 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Derine dik derken yeni saksi da mi, cok sulanmaz diyor nette her gun mu sulamaliyim Yorumla Hakanesk 1 yıl Saksı boyutu yeterli gibi deneyebilirsin aynı saksıda ama büyük tabiki daha iyi olur. Şu konusundada dediğim gibi bende bakıyorm bu çiçeğe bolbol suluyorum kuru kalmıyor hiç ve sonuç başarılı Yorumla Soran 1 yıl Tesekkur ederim denicem Yorumla Hakanesk 1 yıl Başka hangi çiçeklerin var Yorumla Soran 1 yıl Bunun beyazlisindan var beyaz cicekli Yorumla Soran 1 yıl Difenbahya var bide Yorumla Hakanesk 1 yıl Hmm güzel benimkiler sukulent ağırlıklı Yorumla Soran 1 yıl Of insallah benimkiler de duzelir Yorumla Hakanesk 1 yıl Düzelir merak etme. Gerçi iklimde önemli. Nerede yaşıyorsun ki Yorumla Soran 1 yıl Birde klimadan oluyor olabilir mi klimanin karsisinda cicek? Ve ayrica gunese cikarmaliyim bu kirmizi cicegi gunes derecesi 32 Yorumla Soran 1 yıl Hatay Yorumla Hakanesk 1 yıl Olabilir güneş alsın ama direk değil Yorumla Soran 1 yıl Direkt degil derken naisl yani tulum arkasindan camin arkasindan mi almali Yorumla Hakanesk 1 yıl Olabilir Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saksısını değiştir hemen birde vitamin al çiçekçi den o kendine gelir merak etmeyin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Saksidan kaynakli demi bence de Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Evet canım saksı çok küçük gelmiş Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tropikal bir bitki aşırı sıcağa dayanıklı değil sık sık yapraklarına su püskürt 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. çiçek toprağı al azcıkta güpre koy yenile toprağını 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soruyu ciğerim kuruyor diye okudum benim mental gidik 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Daha büyük saksı ve internet üzerinden araştır ona Uygun ortam sağla 0 0 Yorumla
Hellohowareyou Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ben komple soldum bir yudum can suyu veren yok 0 0 Yorumla
Ayşegül1412 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Saksısını degıstır ıkı gunde aspırını ez suyuna kat cıcek kendıne gelır 0 0 Yorumla
Doksanüçlü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Bu çiçeğin bakımı zor, ben bir tane öldürdüm😢 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Klima var çiçeğin olduğu kısımda 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet nerden bildiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İste o kurutuyor çiçeklerini 😊 Yorumla Soran 1 yıl Aa oyle miii klima calistirdigim zaman cicekleri odadan mi cikartayim? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet cikarman lazim canim 😂😂😂 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 703 cevap paylaştı. Vitamin ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biraz daha derine dik ve bol sula suyu seven bı çiçek bende bakıyorm gayet sağlıklı özel bı ilgi istemiyor.
Derine dik derken yeni saksi da mi, cok sulanmaz diyor nette her gun mu sulamaliyim
Saksı boyutu yeterli gibi deneyebilirsin aynı saksıda ama büyük tabiki daha iyi olur. Şu konusundada dediğim gibi bende bakıyorm bu çiçeğe bolbol suluyorum kuru kalmıyor hiç ve sonuç başarılı
Tesekkur ederim denicem
Başka hangi çiçeklerin var
Bunun beyazlisindan var beyaz cicekli
Difenbahya var bide
Hmm güzel benimkiler sukulent ağırlıklı
Of insallah benimkiler de duzelir
Düzelir merak etme. Gerçi iklimde önemli. Nerede yaşıyorsun ki
Birde klimadan oluyor olabilir mi klimanin karsisinda cicek? Ve ayrica gunese cikarmaliyim bu kirmizi cicegi gunes derecesi 32
Hatay
Olabilir güneş alsın ama direk değil
Direkt degil derken naisl yani tulum arkasindan camin arkasindan mi almali
Olabilir
Saksısını değiştir hemen birde vitamin al çiçekçi den o kendine gelir merak etmeyin
Saksidan kaynakli demi bence de
Evet canım saksı çok küçük gelmiş
Tropikal bir bitki aşırı sıcağa dayanıklı değil sık sık yapraklarına su püskürt
çiçek toprağı al azcıkta güpre koy yenile toprağını
Soruyu ciğerim kuruyor diye okudum benim mental gidik
Daha büyük saksı ve internet üzerinden araştır ona Uygun ortam sağla
Ben komple soldum bir yudum can suyu veren yok
Saksısını degıstır ıkı gunde aspırını ez suyuna kat cıcek kendıne gelır
Gübre ve biraz ışık ver ona.
Saksıyı değiştir.
Bu çiçeğin bakımı zor, ben bir tane öldürdüm😢
Klima var çiçeğin olduğu kısımda
Evet nerden bildiniz
İste o kurutuyor çiçeklerini 😊
Aa oyle miii klima calistirdigim zaman cicekleri odadan mi cikartayim?
Evet cikarman lazim canim 😂😂😂
Saksı küçük görünüyor
Vitamin ver
Evettt