Doktor seçemiyorsun. Normal randevu alıyosun. Sana tavsiyem 20liklerin acımıyorsa çektirme. Acımaya başladıysa git bence. Benimki gömülü idi çok zorlandım. Hemde çok. 2 tane falan kaldı ağrımadıkça gitmek istemem
Hiç çekilmedi yirmiliklerim geçen burdaki bı doktor çok gömülü ameliyat falan dedi korkuttu diş zaten korku benim. İçin. Acaba bilgi verirmisin biraz uzun sürdümu iyi iş cikardimi. Çekilince ağrın oldumu vs vs
Apse nasıl geçti hap kullandinmi? Ağri az ama deriden çıkmış iyice çıkmaya calisiyo dislerim egrilirse diye korkuyorum ve eti sanciyo yemek yerken 2 gündür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Devlete gittigimde daha da kotu yaptiklari icin artik ozele gidiyoruz
Öneri. .. ve. Özeller ne kadar
Ozelde sadece dolgu 2000 di gecen ay.
Mustafa Tuncer var gedavetin orada. Istersen bir git.
Orası özel galiba. Özele gidemem gibi
Evet ozel
Sizin memleketiniz mi burası yoksa burada öğrenci falan mısınız?
Ogrenciyim
Sizinle bi konuşmak istiyorum çok vaktinizi almayacağım
Olur değil mi?
Neyle alakali
İzah edeceğim. İzninizle gizliden çıkayım siz ulaşın bana.
tamam.
Çıktım bekliyorum efendim
Mesaj atamıyorum istek atım
Ben mesaj attım sanırım
Selçuklu tıptan alabilirsen daha iyi olur
Özel mi.
Doktor öneriniz nedir
Hayır muayene ücreti yok sadece randevu almak biraz zor
ya da özel polikinliklere gidebilirsin
Özele gidemem gibi. Anladım teşekkürler
Çok fazla bir ücret almıyorlar ama yine de senin kararın
Ben selçuklu tıpta aldırdım 20likleri
Özel mi orası acaba. Kendi memleketim. Olmayınca bilemedim. Özelde ne kadara aldırdın
Yok canım devlet. Ücretsiz yani
Özel değil
İyi yaptılar mı peki? Doktor önerin nedir
Doktor seçemiyorsun. Normal randevu alıyosun. Sana tavsiyem 20liklerin acımıyorsa çektirme. Acımaya başladıysa git bence. Benimki gömülü idi çok zorlandım. Hemde çok. 2 tane falan kaldı ağrımadıkça gitmek istemem
Hiç çekilmedi yirmiliklerim geçen burdaki bı doktor çok gömülü ameliyat falan dedi korkuttu diş zaten korku benim. İçin. Acaba bilgi verirmisin biraz uzun sürdümu iyi iş cikardimi. Çekilince ağrın oldumu vs vs
1 saat sürmüştür belki. Çok zorlandım ben. Çektikten sonra apse olup 1 hafta yanağım şişti. Biraz ağrı oldu evet
Ayy daha çok korktum yaa offf 😭😭😭
Apse nasıl geçti hap kullandinmi? Ağri az ama deriden çıkmış iyice çıkmaya calisiyo dislerim egrilirse diye korkuyorum ve eti sanciyo yemek yerken 2 gündür
O zaman kesin git. Evet apse için ilaç verilmişti sanırım
Teşekkürler bilgi için
Rica ederim geçmiş olsun
Geçer inşallah teşekkürler
kac tane varki orada zaten