AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
merak ettiğim bir soru yok
Beni beğenir miydin merak ettim desem
Sert olacak demiştin
Vaz geçtim
Allahın yaratığı her kul güzel/Yakışıklıdır
Teşekkür ederim ☺️
bilmiyorum ne sorsam acaba sert seks mi seversin yoksa fanztezilerin var mı? ama lütfen kırıcı olmayalım
Zor durumda kalsan Para karşılığı birliktelik yaşar mısın
Asla. Oturur Allah'a dua ederim daha iyi.
Erkek deyince akilna ne gelir
Aslında 3 şey gelir ;
-Depresif
-Abaza
-Sigara
Ilk dedigin şeyi biraz aciklasan
Senin merak ettiğin varsa sor
Erkekler neden egolu
Erkekler neden trip atar
Erkekler neden kız gibi erkekler neden sürekli küfür eder?
Erkeklerin hepsi aynı deği bu bir ikincisi egolu olmak cinsiyet meselesi değil artı olarak piyasadaki erkeklerin çoğu keko olduğu için egolulu olmaya musait
Kavga etmek istemiyor haklısın diyerek de konuyu kapatmak istemiyor oda trip atiyor ki şahsen umrumda olmaz bir erkeğe trip yakışmaz
Kız gibi takılanlar sizin karar rüzgarınızda savrulan anci gruptur yani siz maço seversiniz o maco olur falan filan
Erkekler neden kapalı bir bayanı bile taciz etmek ister. Abazalar neden arttı
Kufuru hayata ediyoruz öyle rahatlıyoruz çünkü başka seçenek yok
Arsızlıktan sanal dünyayı sapıkça kullanmaktan bu kişilier beyni erimiş ve tek aşadaki ile çalışan insanlar ve savunmaları da çok dekolteli giyiyorlar onlarda istiyor falan demeleri
Abazaların çoğunun bi geleceği yok geliştirmek adı altında bi çalışması yok
25 yaşındaki bir erkek neden sevdiğine karşı tartışmalarda mesela çocuk gibi davranır? Bunu yüzüne diyince de niye ben olgunum sensin çocuk der
Yok öğreneceğim kadar öğrendim
izmirli erkekler neden tuhaf
Orjinal izmirli kız kalmadığı için
İzmirli kızlar da açık saçık maşallah kesin çıplak gezen de var 🙂
Haberleri yakından takip et o zaman 🙂
tövbe 😂
😂😂😂
Yardımcı olurlar sana şimdi
ÜFÇQİÖFAĞJDPQJFĞQÖFĞQÇFĞKW
Saat kaç
4:24
Nasilsin
sabah hastaneye gidicem ama uyuyamıyorum maalesef.. Hep kardeşim yüzü
TC kızları niye bu kadar kezban?
hepsi kendini bişi sanıyor işte.. Biz iyi kesim kızlar da yazık diyip geçiyoruz ama yalan olmasın biz kızlar arasında da vardır rekabet 🙂.. Geneli sosyal medya bağımlısı 2 iltifat etsen kanka kalkıcak kişilerdir.. 😖 TC kızları Keziban olmak tan çok egolu kişilerdir. Bu egolarını şişiren kişiler de TC erkeklerinden başka kimse değildir. Abazalar son zamanlarda iyice arttı. En çirkin kıza bile 20 erkek düştüğü için o kız da kendini bişi sanar ve sizin dediğiniz Keziban olur. "Ya slk sanane" - "ıyk ne diyon" gibi konuşurlar. Gençlik bitmiş bitmiş diyen teyzelere benzedim
Anne oğul opusebilir mi
O ilerde çocukta psikolojik sorunlara yol açacaktır o öpme davranışının doğal bişey olduğunu düşünecektir kesinlikle. Psikoloji okuyan biri olarak söylüyorum kesinlikle çok çok yanlış bir davranış.
Hem Çocuğu dudağından öpmeye alıştırırsan, bunu bir sevgi göstergesi olarak algılar, ayıp algısı çöker.
Yarın bir gün biri dudağından öptüğünde ona karşı koymaz, izin verir. Çünkü anasından öyle görmüştür, anası öptüğüne göre bu bir sevgi gösterisidir.
Gelecek olan cinsel istismarı ayrıt edemez, acı sonuçları olur.
Siz siz olun çocuklara cinsel maksat güdecek faaliyetlerde bulunmayın. Çocuğun öpülecek çok daha güzel yerleri varken, dudaktan öpmek ona zarar verir..
Haklısın bu yasa geldim hala istiyorum çünkü
annenin erkek çocuğu dudağından öpmesi anne ve baba ile ileride doğru ve sağlıklı olmayan bir ilişki yaşanmasına neden olabilir. Bu şekilde öpülen çocuk ilerde kendi evliliği ve cinsel hayatında da sıkıntılar yaşayabilir.
🤧. Dudaktan öpme çocukta yetişkin cinselliğini çağrıştıracak bazı simgeler içerdiği için, çocuğun hem kafası karışacak hem de gelişimi olumsuz etkilenecektir.
🤧. Anne babası tarafından dudaktan öpülen çocuk, okulda arkadaşını, eve gelen misafiri de bu şekilde öpmeye kalkarsa bu çocuğun sosyal kabulu için dezavantajlı bir durum oluşturur.
🤧. Bebeklik ve çocukluk döneminde dudaktan öpülen çocuk, ergenlik ve yetişkinlik döneminde gelişimsel, sosyal, duygusal sorunlar yaşayabilir.
Aynen öyle oluyor cinsellik olarak da düşünüyorum onu ama o alistirdi
Dini açıdan çok günah.. toplum açısından ayıplanan bir yanlış.. (Haklılar) İnsanlık açısından gerçekten de yürek sızlatan bir olay bu 💔 asosyal bir insan isen bunun da etkisi var
Evet asosyal biriyim karşı cins tek arkadaşım kendisi belki o yüzden bazan konuşuruz bana kızar kendini arzuladigim için
ileride pişman olucağın şeyler yapma lütfen.
Bilmiyorum ama sadece sarılıp öpüşme geçiyor şimdilik
Psikolojik doktoruna gitmeye ne dersin?
Gittim Allah cezasını versin o yüzden annem öğrendi ya
Baban bu duruma ne diyor veya haberi var mı?
O yok boşandılar 8 sene önce beraber yaşıyoruz annemle
Tek sevindigim opmeme izin vermesi
Hayata dair umudun yok, çaban yok ve sesiz bir tipsin. Konu annen olunca açılmışsın peki ya sonrası? Annen zaten uyarıyır seni ben olsam seni evlatlıktan red eder hatta deli hastanesine tıkardım. Sen kimsenin adını dahi hatırlayamadığı, bir başarısı dahi olmayan bir adam olarak mı ölmek istersin? Cidden hayateız bir abaza mısın sen?
şu an öyle değilim okulumda basariliy8m ama sadece cinsel hayatimda o var baska bişey ilgimi çekmiyor
şu an bile onun hayaliyle...
Zaten oda biliyor dudaklarini hayal edip bosladigini
Hiç yedinmi 😂