Diğer Nasılsın sorusuna doğru cevap veriyor musunuz? trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nasıl olduğumu bilmiyorum. Güncellemeler1 yıl Gönlündekileri gördüm Güncellemeler1 yıl Seven sevilmiyormus gerçekten arkadaşlar 😭😭 Nasılsın sorusuna doğru cevap veriyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Muh05 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Elhamdülillah derim ve o doğru her şey için şükür ediyorum. 1 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 661 cevap paylaştı. Nasıl olduğumu bilmesini istediğim biri ise doğru cevap veririm değilse iyiyim derim. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Genelde her soruya doğru cevap vermeye çalışırım knk sanalda bile bu benim için oldukça önemli 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. O tür sorulara cevap vermiyorum 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ewt Neden bilmiyorsun 1 0 Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğrusu ben veremiyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır iyiyim diyorum 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Olması gerektiği gibi diyorum ben genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Elhamdülillah derim ve o doğru her şey için şükür ediyorum.
Nasıl olduğumu bilmesini istediğim biri ise doğru cevap veririm değilse iyiyim derim.
Genelde her soruya doğru cevap vermeye çalışırım knk sanalda bile bu benim için oldukça önemli
evet doğru cevap veriyorum :D
O tür sorulara cevap vermiyorum
cevap yazmıyorum o kategoriye
Yüzde 72sinde yalan söylüyorum
Ewt
Neden bilmiyorsun
Doğrusu ben veremiyorum
hayır iyiyim diyorum
cevap yazmıyorum o kategoriye
Evet
Olması gerektiği gibi diyorum ben genelde
hayirrr