Diğer İyi geceler, nasılsınız ne yapıyorsunuz? sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Uzanmış sorulara bakıyorum şuanda. Siz peki?İyi geceler, nasılsınız ne yapıyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum. #Sesizlerinsesi İyi geceler, nasılsınız ne yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. takılıyorum öyle normal 1 0 Yorumla
Trabzonluuu Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Teşekkürler iyiyim sen nasılsin uzandim KS bakiyorum 1 1 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl İyim bende teşekkür ederim Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Can sıkıntısı. yattım bütün gün zaman geçiriyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl dışarıdan geldim oturuyorum boş boş bir şey yaptığım yok 1 0 Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İş güç efendim işte yine napalım klozetler için hayat zor 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynısını yapıyorum. :) birazdan teli kenara atıp uyur giderimm. 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı şekilde uzandım sorulara cevap veriyorum uykumun gelmesini bekliyorum 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Teşekkür ederim sen nasılsın? 1 7 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Teşekkür ederim iyiyim Yorumla purplewater75 1 yıl Rica ederim. Aaa yine denk geldik. :) Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Hıhım öyle oldu Yorumla purplewater75 1 yıl Aynen:) Yorumla purplewater75 1 yıl Giydiğin elbiseye güzel demiştim. Benim hafızam güçlü unutmam. :) Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Teşekkür ederim tekrardan o zaman Yorumla purplewater75 1 yıl Ne demek:) Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece mi kaldı günaydın 🥱🐣 1 1 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Günaydın 🐣 Yorumla
Revolver_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl bos bos takılıp can sıkıntısı ve yalnızlıgı gıderecek bır nebzede olsa rahatlıcak bır sohbet 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Biz de aynı beea.))) 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 544 cevap paylaştı. Uykum kaçtı yakalamaya çalışıyorum:)))) 1 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 762 cevap paylaştı. Bende duş aldım uzanıyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. o saatlerde eve gidiyordum 1 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% 1 yıl Diğer konusunda 772 cevap paylaştı. Slot çevirdim biraz ama şanssız bi akşam oldu 😢 1 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Mental olarak yamuldum. Reset atıcam şimdi 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Uykum yok, vakit geçirmeye çalışıyorum. 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uzanmiş dizi izliyorum canim sıkılıyor 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 630 cevap paylaştı. Aynı be 😏 can sıkıntısı 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 603 cevap paylaştı. Dinlenme moduna geçtim. İyi geceler 1 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İyiz teşekkürler. Bende sorulara bakıyorum öyle 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sineklerle cebelleşiyorum 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yatıyoz bea uyucaz inş 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. filmsss 2 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı sen gibi 1 0 Yorumla
Helbestt44 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Hadi lee 0 5 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Naa Yorumla Helbestt44 1 yıl Ere eree Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Zıkkım Yorumla Helbestt44 1 yıl Sanaa eree Yorumla Helbestt44 1 yıl Tujeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
takılıyorum öyle normal
Teşekkürler iyiyim sen nasılsin uzandim KS bakiyorum
İyim bende teşekkür ederim
Can sıkıntısı. yattım bütün gün zaman geçiriyorum.
dışarıdan geldim oturuyorum boş boş bir şey yaptığım yok
İş güç efendim işte yine napalım klozetler için hayat zor
Aynısını yapıyorum. :) birazdan teli kenara atıp uyur giderimm.
Aynı şekilde uzandım sorulara cevap veriyorum uykumun gelmesini bekliyorum
Bir şeyler izliyorum birazdan çekip yatacam
Teşekkür ederim sen nasılsın?
Teşekkür ederim iyiyim
Rica ederim. Aaa yine denk geldik. :)
Hıhım öyle oldu
Aynen:)
Giydiğin elbiseye güzel demiştim. Benim hafızam güçlü unutmam. :)
Teşekkür ederim tekrardan o zaman
Ne demek:)
Gece mi kaldı günaydın 🥱🐣
Günaydın 🐣
bos bos takılıp can sıkıntısı ve yalnızlıgı gıderecek bır nebzede olsa rahatlıcak bır sohbet
Biz de aynı beea.)))
Uykum kaçtı yakalamaya çalışıyorum:))))
Bende duş aldım uzanıyorum
uzanıyorum enerjik fazlasıyla
o saatlerde eve gidiyordum
Slot çevirdim biraz ama şanssız bi akşam oldu 😢
Instagram reels izliyorum
Mental olarak yamuldum. Reset atıcam şimdi
Uykum yok, vakit geçirmeye çalışıyorum.
İyi geceler takılıyorum
Uzanmiş dizi izliyorum canim sıkılıyor
Aynı be 😏 can sıkıntısı