😅

😅

Ya bu durumun çirkini güzeli yok cidden. Nasip. Yani ünlülerin durumlari hep daha degiṣik oluyor ama normal insanlar için nasip kısmet. Allah kimi kime uygun gördüyse o kiṣi diğerine inanılmaz hoṣ görünüyor. O yüzden kaderi güzel olmalı insanın, güzelliğin bile kurtarmadığı o kadar çok nokta var ki.
Öyle demek ki bana uygun birileri yok hala
Allah aşkına sen kızdan kat kat güzel misin de Allah'ın yarattığı kula çirkin diyebiliyorsun. Haddin mi bu senin. Kızın belki yüzü çirkindir ama kalbi güzeldir. Ama senin ikisi de çirkin.
He tamam he
Cevap
12Cevap
Kız çirkin değil ki. erkek de yakışıklı değil zaten
O çirkin dediğinde belki de ne cevherler var sende olmayan.
Her soruma gelme yorum yapmani istemiyorumbdefol
Oğlan çok yakışıklı sanki kayık suratlı, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
O kadarda kötü değil be
@portakallıbulut Kumral olması dışında bir farklılık göremiyorum, sıradan tip. Erkek kardeşim var sarışın buna on çeker.
Doğrudur, Allah sahibine bağışlasın. Zaten kadına göre daha iyi olduğundan bahsediyorlar 🤷🏻♀️☺️
@portakallıbulut @portakallıbulut Benimde çirkin sevgilim oldu, abartılacak ve sağda solda paylaşılacak bir durum yok. Bizi kimse paylaşmadı sağda solda, arkamızdan konuşmuşlardır o ayrı tabi. Bazı insanlar yüreğini sever, gülüşünü sever, değer verişini sever. Ben de o insanlardan biriyim, güzel olmayan bir sevgilim oldu.
Olabilir arkadaşlar ben sadece ben de neden bu şans yok diyorum 😂 ayrıca oğlan kötü değil bence iyi
Zaten karakter sahibi ve kişiliği oturmuş birisini istiyorum
Kesinlikle katılıyorum, günümüzdeki sevgi anlayışı maalesef dış görünüş odaklı. Benim içinde değer verişi, karakteri, zekası, kalbi önemli kesinlikle. Ama çoğunluk böyle değil.
@portakallıbulut Dış görünüş ve çıkar dersek tamamlanmış olur. Viyana'da yaşıyorum, elektrik elektronik mühendisiyim kendime ait güvenlik ekipmanları firmam var ve bunu duyan bir kız önce çıkar amaçlı bana yaklaşımda bulunabiliyor. Tabi herkesi kastetmiyorum, böyle bir kesim var.
Şimdi bunu yazdın ya yine yaklaşırlar ☺️ Benim yaklaşamayacağım kesin ama artık
@portakallıbulut Senin yaklaşamayacağın kesin ama artık? Neden seni üzecek bir şey mi söyledim?
@Wien34 hayır üzecek bir şey değilde, sıralamasan olurdu böyle böyle diye ☺️
@portakallıbulut Seni kastetmedim, sadece bu şekilde yaklaşımda bulunan kızlar oldu ve kötü hissettirdi. Ben sıraladığım için mi yaklaşamayacağını düşünüyorsun?
@Wien34 evet tam olarak böyle
@portakallıbulut İlk adımı ben atayım o zaman dedim ve mesaj kutun kapalı. Senin böyle bir yaklaşımda bulunduğunu hissetmedim.
pardon? adam resmen 8/10 yani baya yakisikli. Erkek erkeğe yakisikli görünmez zaten, nice çirkin bulduğumuz kadina erkekler inanılmaz güzel falan diyor yani. Erkek gözüyle kadın gözü farklı o yüzden bu ṣahıs kadın gözünde çok yakıṣıklı birisi.
@blueangel345 Erkek arkadaşlarım bana yakışıklı adamsın diyorlar, öyle bir durum yok. Ne demek erkek erkeğe yakışıklı görünmez, benimde yakışıklı bulduğum erkekler var, aktrisler var. Sen yakışıklı buluyorsun diye herkes öyle bulacak değil.
Bence bir sorun yok illa güzellik mi olması gerekiyor
olunca oluyor, sorgulamamak gerek. Dünya burası
Sen kötüyü çağırdıkça kötü olacak bunu unutma. Kendini, şansını sevmez beğenmezsen kimse istemez
Hayırlısı ben ateslialper iyisi ve hayırlısı olsun
Hayırlısını isterken kendini yıpratma
Harbiden yaa
Kanka senin burcun neydi kız 😂
A nası bilmezsin
Tahmin et fndkdk
Boğa
Başak kanka Eylül doğumluyum ben dd
Nee şaka yapiyorsun
Ben de başak kanka Eylül doğumluyum 😂
Biliyom kanka Eylül doğumlu olduğunu bir sorunda belirtmiştin😂 ay resmen aynı burçluyuz bu kadar benzememiz şaşırtıcı değil fkddkdk
Evet ayın kaçı 20 su benm
4ü
Evet gerçekten benziyoruz
Bende çok yakışıklıyım bana yazan kızlarda boyle
Nasip kismet🤷
🙂🙃
Şu yorumlar o kadar ayıp ki
Adam çok abartılı değil aslında.
Sende de çirkin şansı var hadi iyisin
Yok nerede
Oğlanda yakışıklı değil ki
Bence fena değil