Bi gün İntihar edersem bunun burada kalmasını istiyorum?

Yorulduğumu hissediyorum saat gecenin 3'ü bu saatler uyutmaz beni hiç Bi zaman neden dünyaya geldiğimden tut hayatımı sorgulama seansidir evet belkide tek hatalı olan benimdir herkes haklıdır tek yanlış benimdir yanlışlar ortadan kalkarsa doğrular ortaya çıkar bende kendi yanlışımı yani kendimi kaldırmaya karar verdim ilk verişim degildi belkide ama ilk defa bu kadar yorgun hissediyorum ne nefes almak cazip geliyo nede eski neşem var ruh gibiyim şu an odamdayım elimde Bi sigara telefonda çalan şarkı ise "geçiriyorum psikoz" şarkı da ilgimi çeken tek şey son saniyeleriydi kimsenin beklemediğin Bi final o finali yapmak üzereyim ne aşk acısı ne o ne bu hiç bise degildi benim acım çok isterdim babamin güzel kızı olmayı saçlarımı okşamasini bana gülümsemesini bu yara öyle derinki acıma acı katar kabuk bağlayan yaramı tekrar kanatır asla iyileşmesine izin vermedim surekli kanatıp Durdum belki başka Bi yerde beni seven Bi baba olarak çıkar karşıma kendimi öldürmeye korktuğum zamanlar hıçkırarak ben yapamıyorum sen yap bari kardeşim diye hıçkıra hıçkıra ağladığım günler gelir aklıma şimdi ise içimde öyle Bi cesaret var ki gözümü kırpmadan tek Bi uyuşturucu etkisiyle yapabileceğimi hissediyorum belkide ilacin yani uyuşturucunun etkisindendir merhametlilerin o kucuk kızın içinde artık kırıntısı bile kalmadı kucuklugume geri dönmeyi çok isterdim o günahsız saf hallerime ne aileme layık nede Rabbıme hayırlı kul olabildim gerisi umrumda değildi ztn ben hayatta iki onemli şeyi başaramadım hayallerim vardı çaba gayrete aşık dediler çok çabaladım ama olmadı bende hayallerimi geçtim ben kendimden vazgecmisim eskiden ölümden korkar ağlardım allahim luften erken beni öldürme biraz uzun yaşayayım diye simdi ise kendimi intihara sürüklüyorum siz siz olun yapabiliyorsaniz size zarar veren herseyten kaçın yoksa dibi görünmeyen Bi kuyuda bulursunuz kendinizi sizleri tanımıyorum ama inşallah doğru yolu bulup rabbinize yonelirsiniz kötü günler geçiriyorsaniz inandığınız dine sığının 👋
Bi gün İntihar edersem bunun burada kalmasını istiyorum?