Diğer Geceye bir söz bıraksan bu ne olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi herkes geceye bir söz bıraksın nasıl olduğu fark etmez takılın öyle en güzelini en iyi cevap olarak seçicem Güncellemeler1 yıl Gülüşü ömrümü uzatmasın, gülüşü uğruna ölebiliceğimi hissettirsin : ) Geceye bir söz bıraksan bu ne olurdu? Cevapla En İyi Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl olmasa da olur..ya da olacak olan zaten oluyor çok kafaya takmamak lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zehirden şifa * vefa beklenmez. Bazı * vardı kahveler gibidir 40 yıl geçse de yaptıkları unutulmaz. Hayırlı geceler 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Waaoww Yorumla
hissiz1genc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Hiç bilmediğim şehrin hiç bilmediğim sokaklarında bile seni görme umudunun nasıl olduğunu bilemezsin. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Waooww beğendim bu sözü Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiçbir zaman hiçbir şey için şey değildir. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla kodex_ll 1 yıl Öyle işte Yorumla Soran 1 yıl Şey bisi anlamadim Yorumla kodex_ll 1 yıl Ben de 😌 Yorumla
Göktuğh Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yüzünde göz izi var sana kim baktı yarim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kim bakmış ki Yorumla Göktuğh 1 yıl Bir zamanlar en yakın olan arkadaşım Yorumla Soran 1 yıl Ohaa Yorumla
GlahBah Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 98% 1 yıl Geceler geceleeeer haiin gecellleeeeeer :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Zalım geceleeerrrr Yorumla
cannxx1 Takip Et Xper 4 Yaş: 60 1 yıl Herkes seçimini yaptığı ihtimallerde yansın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yanar merak etme Yorumla cannxx1 1 yıl Allah'ın adaletine güveniyoruz şükür Yorumla Soran 1 yıl Aynen öylee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
olmasa da olur..
ya da olacak olan zaten oluyor çok kafaya takmamak lazım
Zehirden şifa * vefa beklenmez. Bazı * vardı kahveler gibidir 40 yıl geçse de yaptıkları unutulmaz. Hayırlı geceler
Waaoww
Hiç bilmediğim şehrin hiç bilmediğim sokaklarında bile seni görme umudunun nasıl olduğunu bilemezsin.
Waooww beğendim bu sözü
Hiçbir zaman hiçbir şey için şey değildir.
Nasıl yani
Öyle işte
Şey bisi anlamadim
Ben de 😌
Yüzünde göz izi var sana kim baktı yarim
Kim bakmış ki
Bir zamanlar en yakın olan arkadaşım
Ohaa
Geceler geceleeeer haiin gecellleeeeeer :D
Zalım geceleeerrrr
Herkes seçimini yaptığı ihtimallerde yansın
Yanar merak etme