İstanbul'da sıfırdan başlamak?

Öncelikle merhabalar biraz uzun konuşacağım birilerinden akıl almaya ihtiyacım var ben lisede güzel sanatlar okudum ve daha sonrasında ailemin isteği üzerine bambaşka bir bölüme geldim şu an ikinci sınıf bitti burada sevgilimle tanıştım ve ona çok aşığım o mezun oldu ve İstanbul'da yaşıyor onun için okulu bırakıyorum ve tekrar hayallerimin peşinden gidip İstanbul'da konservatuvar okumayı düşünüyorum ama tahmin edebileceğiniz üzere İstanbul’daki üniversiteler (itü, mimar Sinan vs.) girilmesi oldukça güç okullar ve ben orayı kazanamazsam da buradaki okulumu bırakıp orada çalışmayı düşünüyorum kiralar yaşam şartları oldukça zor sırf sevgilim için okulumu yarıda bırakmam da çok delice hepsini biliyorum ama çok stresliyim kazanabilecek miyim kazanamazsam lise mezunu olarak düzgün bir iş bulabilecek miyim İstanbul’un temposuna ayak uydurabilecek miyim buraya yazarak sizlerden nasıl bir teselli beklediğimi bilmiyorum aslında sadece artık birilerine içimi dökmem gerekiyordu şu an içinde bulunduğum belirsizlik ve yaşadığım stres beni yiyip bitiriyor zaman ayırdığınız için teşekkür ederim fikirleriniz benim için önemli
İstanbul'da sıfırdan başlamak?