Diğer Ya saka yapayım dedim bana dedigine bak ben ne dedim simdi ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Polis olmak istedigimi kendisine soylemistim kendisi de polis bu arada Ya saka yapayım dedim bana dedigine bak ben ne dedim simdi ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. Bence Saçmalıyor 0 0 Yorumla
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Saçmalıyor polisim diyip olmayan var sosyal medyada herşeye inanma 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu da polis değildir bence 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Ya sence saf biri miyim ben asagida oyle demisleri gerci simdi kaldiridm ama Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Evet kuzum biraz saf temiz kolay kandırılabilecek biri gibisin kusura bakma ama 😂 Yorumla Soran 1 yıl Dalga mi geçiyorsun Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Yoo niye Yorumla Soran 1 yıl Bana saf dedin güldün Yorumla Soran 1 yıl Ve bu beni coo üzdü Yorumla Soran 1 yıl Cok* Yorumla Soran 1 yıl Kendisini görmedim tanımıyorum onun dedigini soyledim ben nereden bileyim gerçekten polis mi degil mi Yorumla Soran 1 yıl Öyleymiş varsayarak polis dedim cunku altta dediklerinin anlasilmasi lazimdi bunun icin de onun kendine polis demesini belirtmem gerekti Yorumla Soran 1 yıl Yoksa etrafta cok sayida sahte polis oldigunu bilmiyroum hatta bazilari o kadar profesyonelce yapıyor ki polisleri bile inandiriyor Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum olacak orası* Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Ben seninle dalga geçmiyorum kuzum yanlış anlama genel olarak gülmeyi seviyorum ben sadece ama bu konuşmada bu adamın bırak polis adam bile olmadığını açıklıyor zaten her polisim diyene inanmıycaksın işte 😂 Yorumla Soran 1 yıl Inanip inanmadigimi soyleyemem cunku tanimiyorum o oyle dedi ben de o sekilde varsaydım Yorumla Soran 1 yıl Adami hayatimda görmemisim ben nereden bileyim kim neyin nesi Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% 1 yıl Şaka kaldıramayan bir tip 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya sence ben saf miyim adami görmedim meslegi ne nereden bileyim onun dedigini yazdim sadece Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Gereksiz fazla agresif bir insanmış hahahahaha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence Saçmalıyor
Saçmalıyor polisim diyip olmayan var sosyal medyada herşeye inanma
Bu da polis değildir bence
Ya sence saf biri miyim ben asagida oyle demisleri gerci simdi kaldiridm ama
Evet kuzum biraz saf temiz kolay kandırılabilecek biri gibisin kusura bakma ama 😂
Dalga mi geçiyorsun
Yoo niye
Bana saf dedin güldün
Ve bu beni coo üzdü
Cok*
Kendisini görmedim tanımıyorum onun dedigini soyledim ben nereden bileyim gerçekten polis mi degil mi
Öyleymiş varsayarak polis dedim cunku altta dediklerinin anlasilmasi lazimdi bunun icin de onun kendine polis demesini belirtmem gerekti
Yoksa etrafta cok sayida sahte polis oldigunu bilmiyroum hatta bazilari o kadar profesyonelce yapıyor ki polisleri bile inandiriyor
Biliyorum olacak orası*
Ben seninle dalga geçmiyorum kuzum yanlış anlama genel olarak gülmeyi seviyorum ben sadece ama bu konuşmada bu adamın bırak polis adam bile olmadığını açıklıyor zaten her polisim diyene inanmıycaksın işte 😂
Inanip inanmadigimi soyleyemem cunku tanimiyorum o oyle dedi ben de o sekilde varsaydım
Adami hayatimda görmemisim ben nereden bileyim kim neyin nesi
Şaka kaldıramayan bir tip
Ya sence ben saf miyim adami görmedim meslegi ne nereden bileyim onun dedigini yazdim sadece
aynen ben de kozmonotum
Gereksiz fazla agresif bir insanmış hahahahaha
Boş yapmış