Converse ni yesinler şakirimmmm bende gölgeliğe geçtim dinleniyorum. Ofise gideyim de çay içeyim modundayım 🥲
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
gölgelik bulmak ne büyük lüks sabriiimom bak dur burada da bir yer var oraya kaçayım bende öğlen aramda sjsjd bir çay herşeye iyi gelebilir hele ki bergamotlu ise djdjdj
Gölgelik var da esmiyor şakirim sjxnsj sabahın yedisinde buradaydım yine sabahın nurunda hava güzel oluyor da öğleis sıkıntı şakirim benim yerime de iç bu gidişle ben dörtten aşağı bir şey yiyip içemiycem sanırım ajzjsjdjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır tünemem ://
Converse ni yesinler şakirimmmm bende gölgeliğe geçtim dinleniyorum. Ofise gideyim de çay içeyim modundayım 🥲
gölgelik bulmak ne büyük lüks sabriiimom bak dur burada da bir yer var oraya kaçayım bende öğlen aramda sjsjd bir çay herşeye iyi gelebilir hele ki bergamotlu ise djdjdj
Gölgelik var da esmiyor şakirim sjxnsj sabahın yedisinde buradaydım yine sabahın nurunda hava güzel oluyor da öğleis sıkıntı şakirim benim yerime de iç bu gidişle ben dörtten aşağı bir şey yiyip içemiycem sanırım ajzjsjdjs
kizz bu nasıl aile işi ulen aç aç gezdiriyorlar seni sjsjsj tabii abin gitti balayına inşaatta millet aç kalmış kimin umrunda sjss
Sandalyeye bağdaş kurup oturanlar var bir de yaaa 🤣🤣🤣
he o versiyonunu da atarim bir ara dhdhd
Nasıl beceriyorlar yaaa
atarsam görün sjsjd
Merakla bekliyorum 😁
Bagdas kurmak sayiliyor mu🤣
sayılıyor şekerim
💅🏻💅🏻
Minnoşcuk bişeymişsin sen awdaw
120 boy 80 kilo minnoş sayılır mıyım 🥲
mini minnoş :D yaş kaç
deget tombalak bir şey olur jsjs