Esım sızce bana oyun mu oynuyor?

Arkadaşlar benimle eşim boşama aşamasındaydık ve boşanma aşamasında olmanın sebebi bendim Ben şimdi eski sevgilisi yüzünden kavga ettim işte şimdi beni dövdü benim vücudumda he yerımde darbeleri vardı sonra eşini barışmak isterim Eşim beni istemiyor diye ben yaklaşık 20 gün boyunca yalvardım ettim dedim ki lütfen dedim evliliğimize bir şans verelim dedim çocuk var ortada sonra benim ailemin yanına gittim ailemden de hakaret işittim onlardan da daha severim Yani hiçbir önemi kalmadım bir türlü mutlu olamadım diyorsun Yanında sonra işime geliyor dedi ki sen evine git dedi Ben sana kartını atayım bunu kes dedim Aklıma geldi Ben geldim Eşimin babası benim karısıyla karar verdi Dedi ki psikoloğa gideceksen çok ben senin yanında ve mahkememiz daha fazla kalmamış Eşim benim psikiyatroymuş psikiyatri bana dedi ki psikiyatriye de ki İşte ben böyle böyle şeyler yaşadım hiç benim sana neler yaşattığımı falan söyleme hiç benim seni dövdüğümü seni baskıladığımı eve hapsettiğimi evden dışarı çıkartmadım falan söyleme dedi sadece çocukluğunu anlat ve kendisi geldi psikoloğun yanına yalandan dedi ki işte hani süleyhasyonlar görüyor uyku esnasında Karabasan falan üstüne geliyor dedi ki böyle şeyler söyledi Ben de onun dediklerini söyledim ve psikiyatri bana ilaç yazmış şizofreni ilacı mahkeme de daha devam ediyor Acaba Eşim bana oyun mu oynadı sizce ne olabilir Mesela bana şizofren'in tanısı konulmuş eşimin bana söylediği şeyleri söyledim bebeği benden alabilirler mi ya da bebeği artık bana vermezler değil mi Ben bu durumda ne yapacağım gerçekten kafam çok karışık çok yoruldum yani bana Acaba oyun mu oynadılar yani Neden ben dedim ki mahkeme Bitsin sonra ben psikoloğa da giderim gerekirse Eğer siz beni kabul etti Ben sizin için psikoloğa da gitmeye razıyım dedim Şimdi bunlar sımdıden götürdü benı Sizce Neyin peşinde bana oyun mu oynadılar ben anlamıyorum yani bana şizofrenyı tanısı koymuşlar ve ilaç vermişler O ilacı araştırdım biletlerini olan insanlara o ilaç veriyor ki böyle böyle şeyler söyledim yani benim çocuklar bayağı tramvayla geçti ikisi bir Çocukluğum geçti ben onları da anlattım ama Eşini bana yaptığı kötülükleri babasının bana söyleye beni eve hapsetti benim her şeyimi karıştırdıklarını falan sevmiyorum Bu durumdan ne olur şizofreni olan bir insanı tüm arenaya falan Yatırırlar mı Çünkü benim Kayınpederim bunu da kastetti yani benim çok korkuttular benim hiç böyle bir şeyle ilgimi alakam yok Sadece biraz sinirliyim ve çok çabuk öfkelenen birisiyim sinirlerime hakim olamıyorum Bu yüzden de beni psikoloğa götürmeye karar verdiler ve bana Şizofrenin tanısı koymuş Sizce bunların niyetin neydi yani ne olabilir niyetleri ilaç kullanmala sızofren olunurmu

Esım sızce bana oyun mu oynuyor?