Çözüm bulurmusunuz?

ben 3 senedir psikolojik sıkıntılar yaşıyorum sadece psikolojik de değil sağlık açısından da sorunlarım var ailem umursamıyor beni hep zorbalıyorlar her türlü hakaret küfür saygısızlık var ben ortaokul hayatim boyunca 1 kere bile belgesiz gelmedim hatta takdiri hep 1 puanla kaçırırdım ona ragmen teşekkür getirirdim ilk defa belge getiremedim malum liseye yeni geçtim ve ilk yerleştiğim okulda ırkçılığa ve zorbalığa uğradım nakil aldırdım başka liseye yerleştim 1 dersten kaldım ve belge getiremedim ailem buna çok kızdı ortaokulda belge getirirken umursamıyorlardı ama karne hediyesi de hiç istememiş çocuğum ben , babam telefon ve bilgisayarımı aldı ben telefonumu geri aldım çünkü arkasında kimliğim vardı babam telefonu hemen elimden çekerek bağıra bağıra o telefonu duvara vurdu parça parça etti sonra beni dövecekti ama annem izin vermedi beni öldürmekle tehdir etti hayatı bana yaşatmayacakmış zehir edecekmiş bana yardım edecek kimsem yok sadece sevgilim var ama onunla zor iletişime geçiyorum zaten onunda kendi sıkıntıları şuanlık ölmekten başka çarem yokmuş gibi geliyor sizce ne yapmalıyım?

Çözüm bulurmusunuz?