İnsan gibi cevaplayanlara tesekkürler.
Kapalıyım ama ajanslara basvurmak?
İnsan gibi cevaplayanlara tesekkürler.
Oyuncu olmak istiyorsan işin zor. Kapalı olman bir sorun değil. Eğer bu konu da kararlıysan eğitim almanın faydasını gorursun. Uzun saatlere, açlığa, uykusuzluğa vb şeylere karşı dayanıklı olman lazım. Set şartları çok ağır ve kazancı nerdeyse yok.
Oyunculuk eğitimi almadan oyuncu olamazsın, ajansa başvurmakla oyuncu olunmaz. Önce eğitimini al, sonra ajansa başvur.
Bir de oyunculuk çok ciddi bir rahatlık gerektiren bir şey, kapalı olacak kadar inançlıysan o eğitimleri yapamaya bilirsin, iyi düşün ne istediğini.
Kanal 7'nin halk filmleri dizileri oluyor figüranlara bayağı şans tanıyorlar diye biliyorum. Bir bak ilanlarına vs. internetten bulursan. Ama öyle aman aman paralar kazanmazsın yorgunluk da cabası.
Cevap
15Cevap
Kapalı olunca ne sorun olacak ki. Allahım ua rabbim ya gecin artık su kapalılık acıklılık konusunu ya. Zaten kapalısın dıe senı oraya kabul etmiyorsa gurur yapar yıne yapmam o işi. bir yerler gelmek için soyunmaya gerek yok. Onceden di o
Cast 33 Sumru Onat ajansi bunyesinde bir cok taninmis oyuncu barındıran bir ajansdir. Bu ajans yalnizca tiyatro egitimi alanlarla ilgilenir yani tiyatro eğitimi alanlara daha cok tolerans gosterir
cemaat ajans uygundur. ya da muhafazakar bir ajans olabilir.
Kapalısın ünlü olmak istiyorsun yolun açık olsun.. Devamlı sormana gerek yok araştır casting ajansları iyileri vardır..
Ya kızım elli kere aynı soruyu sormak zorunda mısın :D
neşe erberk var... oyuncu olunca naapacaksın.. sen de oyuncu potansiyeli var mı?
kapalı açık farketmez niyetin varsa iyice araştır..
kapalımısn.. arayom aryom ulaşamıyom. baştan sölesne yaa
Ajanslar tuzak yalan paranı alır sadece , oyunculuk derin iş
Fake Agent Tr diye bir ajans kuracağım yakın zamanda. Olabilir.
Boşver ablacim ne gerek var
Aynı soruyu acıyorsun yeter yahuuu
Google amacaya sor o iyi bilir
Stv ye başvur Ahaha :)
Publicagaent var oraya git
sadece oyunculuk için mi?
biraz zor ama sana yardım edebilrim
uzerler seni bosver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?