Sevdiğim kızın sorumsuzlukları yüzünden heyecanım yani aşkım kalmadı sevdiğimden bile emin değilim artık?(ilişki sanal)?

Sanal ilişki henüz buluşmadık ben seviyorum o da seviyor sözde yani müsait olduğunda kendisi arıyor yazıyor saatlerce konuşmak istiyor falan da mesela geçen gün biliyorsunuz salgın var bu hastalandı enfeksiyon kapmış bayramın 2. gününden itibaren tam 4 gün boyunca doğru düzgün yazmadı hadi 3 gün yataklıktı 4. gün niye yazmadı birazda halsizliğinden ve kişisel sorunlarından işine gelmeyip kaçmış da olabilir hala tanımaya çalışıyorum onu ve kötü olduğunda kaçıyor gibi... Olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum (aldatma VS) fakat böyle yapınca da hem güvenimi kırıyor hemde onsuzluğa alıştım artık daha öncede birkaç defa 1-2 gün yazmamıştı abisi de var bela.. Neyse ben bunu beklemekten yoruldum kaldıramıyorum artık benimde sorunlarım var ama hep ben ona destek olamaya çalışırken aynı şeyi ondan göremiyorum yoruldum artık kızdım artık ayrılalım dedim kimse 4 gün sadece arada 2 kelime yazıp habersiz bırakılmakta iyi niyet aramaz ya da beklemez dedim de yazmaya başladı hastaydı zaten görüntülü konuştuk da işinede gelmedi anladığım kadarıyla... Neyse ayrılalım dedim istemedi maddi açıdan da hiçbir şekilde benden faydalanmıyor amacı ne bunun yoruldum artık onunda sorunları var toparlanamıyor da ne bileyim normal bir ilişki değil sıkıldım artık sanki bir şey de hissetmiyorum.

Sevdiğim kızın sorumsuzlukları yüzünden heyecanım yani aşkım kalmadı sevdiğimden bile emin değilim artık?(ilişki sanal)?