Kızlar denetim ve gözlemlerinizi yazar mısınız?

şu an 35 yaş altı kuşakta şunu görüyorum erkekler kadına asla zaman emek para harcamak istemiyor iş internet okul tatil birçok terden erkek bana sarktı şakıyor ama adamların maksimum o da zorla aldığı şey bir uyduruk tatlı kahve çay filan yani üç kuruşa. Ne çiçek ne güzel şık yemek ne konser etkinlik bileti alan yok yani. Sen sitem etsem desen bile 30-35 yaşında maaşlı herifler hep kaçma derdinde hiçbirinde gezme tozma etkinlik isteği de yok onlara kalksa parkta sokakta ve evde yiyiş geç kafeye bile gitme oturma sinemeya Nil’e gitme arabada yiyiş filan valla rezillik yabancı Türk her yaş meslek grubu böyle. Hani sohbetini tipini profilini sevsen kimin 1-2 günde bu nedenle heo bitiyor çünkü mesela mekanda etkinlikte tanışıyoruz asla bi jest ısmalama teklifleri yok tek muhabbetleri eve gidelim mi. Hani mesela sokakta geziyorsun kafeye bara gidelim mi diyorsun bütün kıvırıyor hepsi böyle keyfini kaçırıyor. Nasıl bu kadar bedavacı ve cimriler ya bi de zengin hepsi bunların erkek arkadaşları ya d alemcisi gitse nok gibi para harcar ama yatmak için flört etmek için yalvardığı kadına bir kahveyi bile ödemekten kaçmak ne ya n

Kızlar denetim ve gözlemlerinizi yazar mısınız?