Diğer Viski tavsiyesi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şöyle 35 lik tek kişilik bı viski veya birada olur Güncellemeler1 yıl J. Daniels almaya karar verdim bide sıcak diyen arkadaşlar evde klima var yahu 😅 Viski tavsiyesi? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Jack daniels viskisi var 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Chivas regal Jack den çok daha iyiYanına karpuz çilek soda, az biraz redbul Yanında füme et ve meyve cipsleri 1 7 Yorumla Soran 1 yıl İlk kez içicem ama viskiyi daha önce hiç denemedim hafif olsun istiyorum yani Yorumla zevk-i-alemmmmm 1 yıl Tamamiste içimi kokusu en güzel ilk içen biri icinYanına dediğim gibi karpuz çilekli soda ve ufak redbul al.1/3 viski 2/3 karpuz çilek soda. Üstüne de çok az redbul ve buz atKokteyl yap. Bayılırsın tadına Yorumla zevk-i-alemmmmm 1 yıl İlk içene black label cok ağır gelir. O yüzden sen beni dinle chivas candır Yorumla Soran 1 yıl Peki Chivas Yorumla zevk-i-alemmmmm 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim aldım şu an Chivas Regal 35 lik Yorumla zevk-i-alemmmmm 1 yıl Ohh mis. Diğer dediklerimi de alsaydın. Harika bir kokteyl olur Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Black label en iyisidir 18 yıllık ve üstü olsun birde scotch viski olsun 1 4 Yorumla Soran 1 yıl + black labelde alayım öyleyse Yorumla MaksatMuhabbet91 1 yıl Jack en kötüsü Yorumla Soran 1 yıl Ya şimdi ilk defa bira içtim sarhoş falan oldum ama daha önce hiç viski denemedim black label ilk içicem önerir misin Yorumla MaksatMuhabbet91 1 yıl Black label öneririm. Viski sert içkidir. 18 yıllık üstü içkiler hem içimi iyi hemde kaliteli 22 yıllık var üzerlerinde yazar nekadar yıl olkadar kalite ve fiyat. Ama black iş görür Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu saatte viski içilmez git bira al kendine. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Birada içilmez bu saate o zmn sıcak Yorumla Eru_Illuvatar 1 yıl Tamam. Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Sıcak havada viskimi içilir kanka 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Herhalde bu sıcakta icmicez akşama Yorumla oktaytetik 1 yıl Akşam sanki soğuk ndjdjdjf Yorumla Soran 1 yıl E o zmn kimse icmesin 😅 Yorumla oktaytetik 1 yıl Benim tavsiyemde o işte bira iç Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Ben j. b seviyorum 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bı kaç tane de bira al 0 0 Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Jager bomb 0 1 Yorumla m3rt97 1 yıl Güzel karar aşkım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zıkkım için 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden boylle bişe söylediniz (sen zıkkım iç) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben icmem ki haram kızım içme ölümü hatirla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Jack daniels viskisi var
Chivas regal Jack den çok daha iyi
Yanına karpuz çilek soda, az biraz redbul
Yanında füme et ve meyve cipsleri
İlk kez içicem ama viskiyi daha önce hiç denemedim hafif olsun istiyorum yani
Tamamiste içimi kokusu en güzel ilk içen biri icin
Yanına dediğim gibi karpuz çilekli soda ve ufak redbul al.
1/3 viski 2/3 karpuz çilek soda. Üstüne de çok az redbul ve buz at
Kokteyl yap. Bayılırsın tadına
İlk içene black label cok ağır gelir. O yüzden sen beni dinle chivas candır
Peki Chivas
Afiyet olsun
teşekkür ederim aldım şu an Chivas Regal 35 lik
Ohh mis. Diğer dediklerimi de alsaydın. Harika bir kokteyl olur
Black label en iyisidir 18 yıllık ve üstü olsun birde scotch viski olsun
+ black labelde alayım öyleyse
Jack en kötüsü
Ya şimdi ilk defa bira içtim sarhoş falan oldum ama daha önce hiç viski denemedim black label ilk içicem önerir misin
Black label öneririm. Viski sert içkidir. 18 yıllık üstü içkiler hem içimi iyi hemde kaliteli 22 yıllık var üzerlerinde yazar nekadar yıl olkadar kalite ve fiyat. Ama black iş görür
Bu saatte viski içilmez git bira al kendine.
Birada içilmez bu saate o zmn sıcak
Tamam.
Jager al iç.
Bira istiyorsan da bomonti filtresiz.
Sıcak havada viskimi içilir kanka
Herhalde bu sıcakta icmicez akşama
Akşam sanki soğuk ndjdjdjf
E o zmn kimse icmesin 😅
Benim tavsiyemde o işte bira iç
Ben j. b seviyorum
Bı kaç tane de bira al
Rakı Beylerbeyi göbek on numara
Jager bomb
Güzel karar aşkım
J. Daniels
Jb. Olabilir
Nerde yaşıyorsunuz
Beraber içelim mi
Zıkkım için
Neden boylle bişe söylediniz (sen zıkkım iç)
Ben icmem ki haram kızım içme ölümü hatirla