Rüyamı yorumlayabilecek var mı (Detayda)?

Rüyamda hastaneye gidiyorum, bi tane kız var. Kız 25 yaşında teni simsiyah. Saçları beyaz ama, komple beyaz giyinmiş (beşiktaşlı değil). Sonra bu kızın karnı şiş olduğu için hamile sandım ama meğerse kötü huylu tümörü varmış kocaman. Toplu taşımaya binerken tümörü için bile kart okutabilir yani o derece. Sonra doktorlar tedavide geç kaldıklarını söylüyor. Kız da ötanazi hakkını istiyor. Kız yabancı uyruklu (muhtemelen afrikalı). Kızın damarına ölümcül ilaç veriyolar ama ne olduğunu bilmiyorum, yeşil bi madde. Kivili maden suyu renginde. Sonra kızın kalbi duruyo ve aniden tekrar çalışmaya başlıyo. Tümörü karnından ayrılıp canavara dönüşüp tüm doktorları yiyo. Hemşireleri de yiyo, beni de yiyo (hademeleri bile yiyo, kantinci ablayı da yiyo, tostlara dokunmuyo ama). Sonra hepimiz canavar tümörün midesinden kaçma planı yaparken tümör kendini de yemiş kızı da yemiş, hepimiz kaçma planı yaparken tümör patlıyo ve nükleer bomba etkisi yaratmış oluyo. Tüm dünyada hemşireler, doktorlar, kanser kız, tümörü, ben ve kantinci kalıyoruz. Bu rüyayı yorumlayabilir misiniz?

Rüyamı yorumlayabilecek var mı (Detayda)?