Haklı olduğum halde annem bana küstü barışmak için ben mi bir hamle yapıyım ondan mı bekliyim?

Bugün avmye gitmek için evden çıktık yürüyoruz yanımızdan kim geçse geçen kişiler hakkında bir yorum yapıyor ama o kişi daha yanımızdan tam uzaklaşmadan bunu yapıyor bende bir kez uyardım yapma duyucaklar dedim neyse avmde işimiz bitti eve dönüyoruz yine aynı şeyi yaptı bende daha ciddi bir ses tonuyla hakkında konuştuğun kişi duyup yanlış anlayıp sokak ortasında sana saldırsa seni nasıl kurtarıcam falan dedim sonra suratını astı seninle her sokağa çıktığımda böyle yapıyorsun dedi hızlı hızlı önden yürüdü yolunu değiştirdi başka yoldan eve gitti ve tek kelime bile konuşmadık çay yaptı sadece kendine döktü odasına gitti oda dan çıkmıyor. Bende şimdi yattım uyucam ama aklım takılı kaldı napıyım bilmiyorum ilk adımı o atsın diye ondan mı bekliyim yoksa ben mi gidip laf atıyım napıyım? Kendisi biraz inattır tersliyedebilir. Aklıma yarın sabah kahvaltı hazırlayıp uyandırmak geldi ama sizce?

Haklı olduğum halde annem bana küstü barışmak için ben mi bir hamle yapıyım ondan mı bekliyim?