Bu dünyada kötülüğün baş göstermesinin ana nedeni çirkinlik. Ben kötü insanım neden bu dünyada bana iyi davranan saygı gösteren insan olmadığı için. Bana kötü olan insanlara ben neden iyi davranayim ki.
tabi bende bana kötü olana iyi davranmam doğal olarak ama sana şimdi bir sır vericem ne biliyormusun çirkin kız yoktur makyajsız kız vardır ha doğuştan veya ergenliğe girdikten sonra güzel olan yokmu var tabi ama genel olarak makyaj makyaj makyaj!
profildeki senmisin sen onu söyle ama samimi ol burada o kadar fake soru ve insan var ki insan kestiremiyor doğrumu değilmi diye neyse sen olduğunu varsayıyorum samimiyetle söylüyorum çirkin değilsin hele bide makyaj yap 50 kişi koşar peşinden vallahi ciddiyim
Yok ciddiyim bir fark olmuyor ya olsada zaten bir kalıp makyaj yapmakla uğraşamam. Estetiğe para verip doğal olmak isterim makyajla cildimi bozmak istemen
iyide birçok ünlü makyajsız foto paylaştığında maymun gibi gözüküyorlar mutlaka görmüşsündür bak insan kendini aynada bazen ya çok abartıp aşırı güzel sanıyor ya da çirkin işe yaramaz sanıyor belliki sende çirkin hatta fazla çirkin bulmuşsun aşırı büyütmüşsün gözünde ama bir dış göz olarak söylüyorum öyle değilsin yemin ederim değilsin heleki makyajla çoook güzel olursun doğalmolmak istiyorum diyorsun ama millet markete gitmek için bile makyaj yapıyor ha yapmamakta bir tercih yapmasanda çirkin değilsin keyfin bilir biraz kendinle barışık ol ve makyajlı halinide çok merak ettim profil fotona veya dm den atabilirmisin
Ya yuzume fondöten sürüyorum ama yinede makyajsız doğal güzel kizlar gibi olamıyorum sorun yüz hatları bunu anlamıyorsun o ünlü dediğin güzel dediğin makyajla güzel olan kadınlarin yüz hatları makyaja uygun düzgün yüz hatları var. Aramızdaki fark bu.
Normal olmak çirkin olmak demek. Yani bir kadın normal tipteyse erkekler için çirkindir erkeklerin güzellik skalası çok yüksek. Keşke anam babam olseydide güzel olsaydım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben çirkinim.
Tanrı njmin yaratan olduğunu bilmeyen milyonlar var
Çirkin biri tanrıya inanmaz zaten çünkü onu çirkin yaratarak rezil ettiğini düşünür doğru da düşünüyor.
Tercih meselesi efendim
zaten genelde çirkinler inanmıyormu
Benm tam tersi inanmıyorum adaletsizlik var diye.
keşke sadece güzellik çirkinlik için olsa adaletsizlik
Bu dünyada kötülüğün baş göstermesinin ana nedeni çirkinlik.
Ben kötü insanım neden bu dünyada bana iyi davranan saygı gösteren insan olmadığı için.
Bana kötü olan insanlara ben neden iyi davranayim ki.
tabi bende bana kötü olana iyi davranmam doğal olarak ama sana şimdi bir sır vericem ne biliyormusun çirkin kız yoktur makyajsız kız vardır ha doğuştan veya ergenliğe girdikten sonra güzel olan yokmu var tabi ama genel olarak makyaj makyaj makyaj!
Makyaj yapıyorum ama değişmiyor yüz hatlarim kötü
profildeki senmisin sen onu söyle ama samimi ol burada o kadar fake soru ve insan var ki
insan kestiremiyor doğrumu değilmi diye
neyse sen olduğunu varsayıyorum samimiyetle söylüyorum çirkin değilsin hele bide makyaj yap 50 kişi koşar peşinden vallahi ciddiyim
Ben doğal güzel olmak istiyorum makyaj yapmayida brceremiyorum
var mı makyajlı foto atman
eminim şaşırtırsın
Gerçekten fayda etmiyor bu fotoğraftaki halimdede ruj var zaten çok makyaj olmasada.
Ciddyim makyak yapınca daha da motu oluyorum üzgünüm.
görmeden inanamam
Yok ciddiyim bir fark olmuyor ya olsada zaten bir kalıp makyaj yapmakla uğraşamam.
Estetiğe para verip doğal olmak isterim makyajla cildimi bozmak istemen
iyide birçok ünlü makyajsız foto paylaştığında maymun gibi gözüküyorlar mutlaka görmüşsündür bak insan kendini aynada bazen ya çok abartıp aşırı güzel sanıyor ya da çirkin işe yaramaz sanıyor belliki sende çirkin hatta fazla çirkin bulmuşsun aşırı büyütmüşsün gözünde ama bir dış göz olarak söylüyorum öyle değilsin yemin ederim değilsin heleki makyajla çoook güzel olursun doğalmolmak istiyorum diyorsun ama millet markete gitmek için bile makyaj yapıyor ha yapmamakta bir tercih yapmasanda çirkin değilsin keyfin bilir biraz kendinle barışık ol ve makyajlı halinide çok merak ettim profil fotona veya dm den atabilirmisin
Bir defa cekinmistim silindi.
Ben beğenmedim makyajlida kendimi dehismiyor hiç bir şey yine kimse bakmıyor.
biri baktı bakmadı diye bu düşüncelere kapılma bende çok seksi kız gördüm dün güzel biri ama bakamadım bakmadım
Bugünde makyaj yaptım bakan olmadı
atarmısın lütfen ayrıca birilerinin bakması rahatsız edici değilmi
Ya yuzume fondöten sürüyorum ama yinede makyajsız doğal güzel kizlar gibi olamıyorum sorun yüz hatları bunu anlamıyorsun o ünlü dediğin güzel dediğin makyajla güzel olan kadınlarin yüz hatları makyaja uygun düzgün yüz hatları var.
Aramızdaki fark bu.
Makyajsız halleri bile benim makyajlı halimden iyi kadınları benim le kiyaslama
Hayr sana öyle geliyor çenen yüzün yapısı gayet güzel bana göre
He harbıden cırkınsın
Yessss🥰
Şıkyetcı olmakta haklısınn
Yesss🥰🥰
Yess
Hiç bu açıdan bakmamıştım He
senmı cırkınsın ya?
Çirkin değilsin
Sen mi çirkinsin 😀
Ne çirkinler gördüm haksızlık etme kendine.
Ya sonuçta güzel değilim yani bir bakan bir daha bakmaz
Ben ara sıra bakıyorum profiline bir bakan yine bakıyor yani
Sen çirkin değilsin ki
Tanrıya bizde inanmıyoruz Allah ımız var çok şükür
Güzel mantik
Çirkin değilim ama inanmıyorum
Ben güzel olsaydım inanırdım.
Benim olay sadece isyan.
Senin tipin normal, çirkin değilsin. Ben annem öldükten sonra yavaş yavaş zamanla kaybettim inancımı. 10 yaşındayken annem ölmüştü.
Normal olmak çirkin olmak demek.
Yani bir kadın normal tipteyse erkekler için çirkindir erkeklerin güzellik skalası çok yüksek.
Keşke anam babam olseydide güzel olsaydım.
Yoo Türkiye'deki erkeklerin yüzde 80i nefes alsın yeter diyor eğer sen geriye kalan yüzde 20lik erkeği istiyorsan bilmiyorum
Ayrıca sen çok güzel olacaksan ben anne babanı öldürürüm sorun değil
Yüzde 20lik dilimi isteyen kim ki.
Yinede bulamıyorum...
Sen bana bir yazar mısın
Ne alaka aww