Öyle kokonat mokonat sütü demeyin yok onlardan kolay lezzetli normal sütlü her yerde bulabileceğim malzemelerle bir soğuk kahve içmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler efenim 😇
Arkadaşlar bu ne sıcak en acilinden soğuk kayfe tarifi verin nolur... Yani verebilirmisiniz 😇?
soğuk kahve tarifi malzemeler 1 adet cam kavanoz türk kahvesi ya da granül kahve ikisi de olur soğuk süt toz şeker
yapılışı tek içimlik ölçülerdir birden fazla içim için verilen ölçülerin iki katı kullanılır
kavanoza 1 tatlı kaşığı kahve koyun artından 2 tatlı kaşığı şeker atın artından 1 bardak yani bir içimlik soğuk süt ekleyin sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatın ve kavanozu sallayın yaklaşık 1 dakika boyunca sallayın sallama sonrası kahve açık kahverengi gibi bir renge gelecek hafifte köpürecek kahve hazır bardağa buz koyun buzlu bardağın içine kavanozdaki soğuk kahveyi dökün ve afiyetle için daha bugün denenmiştir
Anne kahvesi ne törkiş kofi falan mı yok ya moruk o çok yöresel xhhxhshxjsjs şaka bir yana Türk kahvesini kakaoyla beraber gavır gavır pişiriyosun bir fincan falan şeker olsun tabikisi sonra soğuk buz dolu süte doldur dik tepeye oh mis yemin ederim cennet ama sıkıldım ben ondan başka birsey arıyorum ondan sordum kanzi sağol cevap için
En İyi Cevaplar