Diğer Nasılsıniz millet? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kalkın ayağa ben geldim? Güncellemeler1 yıl Saygı değer arkadaşlar ben ironi yapıyorum gücenmeyin ❤️😂 Nasılsıniz millet? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TunișՁθ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hadi ordan sen kimsinde ayağa kalkacam. Ama ayağını yalarım istersen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl P. o. ku. mu. ye Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pastayla kekle tatliyla gelirsen öyle kalkarim yoksa kalkmam 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. aksine yatarım ben, ne kalkıcam 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen yat dostuuummm Yorumla SAblaK 1 yıl yatıcammm tabii Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Destur aw gizli geldi. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ulan gdhwjs Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Hoş geldin şükür iyiyim sen nasılsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bizde şükür iyiyiz arkadaşlarla oturuyoruz Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl İyi güzel takılmalar dilerim.. Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İyiyiz efendim hoş geldiniz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Asıl sizler hoş geldiniz Yorumla Klozet_ 1 yıl Sağolun efendim bana en nazik yaklaşan insanlardansınız Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% 1 yıl 🧎🏼♂️hos geldin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hosbulduk kardesim Yorumla Soran 1 yıl Sizlerde hoş geldiniz Yorumla Şahin06_ 1 yıl Bizlerde hos bulduk kardesim. Nasilsiniz ne yaparsınız Yorumla
poseydon295 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Kalktık seni bekliyoruz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Lütfen oturun 😊 Yorumla poseydon295 1 yıl Oturdun sizi bekliyorum 😆 Yorumla
hakunamatata_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kalktık bekliyoruz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Otur lütfen Yorumla hakunamatata_ 1 yıl Teşekkür ederim çok naziksin Yorumla
Jeweell Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Sen gelmeseydin telef olurduk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Deme öyle deme deme Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Eh işte. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aaa ne oldu Yorumla BloodyGamer 1 yıl Sıcak. Yorumla Soran 1 yıl Hava berbat Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olur olurprenses hazretleri 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Beyefendi beni onure ettiniz Cevap sahibi 1 yıl Yoo hiçte değil Cevap sahibi 1 yıl Hee zamanki egolu ve kendini begenmişlerden birisisin Soran 1 yıl Bak üzdün beni eğlence la siz de gülün diye Cevap sahibi 1 yıl Ego kasmaya gelmişsin Cevap sahibi 1 yıl Yaş nedir
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. İyiyim 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. kalktık :) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oturabilirsin Yorumla testosteronn 1 yıl oturdum. sen de ayakta kalma gel otur Yorumla Soran 1 yıl Çok kibarsiniz teşekkür ederim Yorumla testosteronn 1 yıl siz de davetime icap edecek kadar ince ve zarifsiniz. mutluluğunuz bizim için önemli Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yorgunum usta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hadi ordan sen kimsinde ayağa kalkacam. Ama ayağını yalarım istersen
P. o. ku. mu. ye
Pastayla kekle tatliyla gelirsen öyle kalkarim yoksa kalkmam
aksine yatarım ben, ne kalkıcam
Sen yat dostuuummm
yatıcammm tabii
Destur aw gizli geldi.
Ulan gdhwjs
Hoş geldin şükür iyiyim sen nasılsın
Bizde şükür iyiyiz arkadaşlarla oturuyoruz
İyi güzel takılmalar dilerim..
İyiyiz efendim hoş geldiniz
Asıl sizler hoş geldiniz
Sağolun efendim bana en nazik yaklaşan insanlardansınız
Takım elbisemi giydim
Tek ayak üzerinde de duralımmı
🧎🏼♂️hos geldin
Hosbulduk kardesim
Sizlerde hoş geldiniz
Bizlerde hos bulduk kardesim. Nasilsiniz ne yaparsınız
Kalktık seni bekliyoruz
Lütfen oturun 😊
Oturdun sizi bekliyorum 😆
Kalktık bekliyoruz
Otur lütfen
Teşekkür ederim çok naziksin
Sen gelmeseydin telef olurduk
Deme öyle deme deme
Eh işte.
Aaa ne oldu
Sıcak.
Hava berbat
Sen kimsin
Olur olur
prenses hazretleri
Beyefendi beni onure ettiniz
Yoo hiçte değil
Hee zamanki egolu ve kendini begenmişlerden birisisin
Bak üzdün beni eğlence la siz de gülün diye
Ego kasmaya gelmişsin
Yaş nedir
İyiyim gizli kardeş
Enerjim yüksek
İyiyim
kalktık :)
Oturabilirsin
oturdum. sen de ayakta kalma gel otur
Çok kibarsiniz teşekkür ederim
siz de davetime icap edecek kadar ince ve zarifsiniz. mutluluğunuz bizim için önemli
desduuuuuuuuuur
Yorgunum usta
peki sen ayaktamısın
Yorgun
Duş al kanka iyi gelir
tabi