Erkekleri kadınlar maymun etti ne yaparsan yap memnun olmaz yine ayrılırlar senden nn?

Kadınları sevgililerinizi kiskanin beyler kiskanmayan erkek mi olur lan oğlum dört dörtlük erkek olsan kadın yine seni maymun ediyor beğenmiyor sürekli memnuniyetsiz kadın milleti erkekleri şaklaban ettiler benim karım neden açık giyinsin benim kızım neden açık giyinsin bu güzel kardeşim millet bakıyor yiyecek gibi gelen geçen laf atacak birine catmasan diğerine catacaksin karakolluk olacaksın senin yanında geçerken karına hayvan gibi bakıyor adamlar kızına bakıyorlar ne bu genişlik karısının kızının gobegini millet seyrediyor benim karım sadece bana soyunabilir sokağa soyunuyor öyle kadın beni terkederse terketsin şerefim namusum iki paralık olacağına öyle kadından bize hayır mı gelir dünyanın en iyi erkeği ol kadın yine seni terkediyor en kötü erkeği ol yine terkediyor kadınlar sürekli terkediyor yobaz diyorlar bana biz yobazlik yapıyoruz erkekler olarak güzel kardeşim olacağımıza mağara adamiyiz biz benim yabimdaki kadını kiskanirim kisitlarim telefonunu da kurcalarim kıskançlık krizide geçiririm geniş değilim güzel kardeşim değilim ömür biyu yanlız kalirim yinede bacım kadın kabul etmem sevmem erkeklerin ailesini istemiyor şimdiki kızlar şımarık egoist kendini beğenmişler benimle benim nikahımin altında hergun süslenecek puslenecek yemek yapmayacak dışarıya çıkacak süslenip puslenip erkekler iç geçirecek sapıkça bende bakacam oh karıma bakıyorlar diye şimdiki kızlar iğrenç karakterli uzak duracaksın bu kızlardan Allah korusun kadınların cıvık hareketleri sizide rahatsız etmiyomu yolları yol değil şimdiki kadınlardan avrat olmaz bize vur kafasina al ekmeğini kadınlar kalmadı ottan boktan terkediyor benim bir yigenim var oğlan dünya iyisi oğlanı terketti gitti karısı kadın milletine yaranilmaz ne yaparsan yap hep bir fazlasını ister senden kadınla erkek herzaman kavga eder o yüzden mutlu yuvalar kalmadı erkekleri bitirdi namussuzlar erkekler hepimiz birleşmeyi seviyoruz birlik olacaz biz böyleyiz zaten erkek iyi de olsa kadınlar erkekleri linç yağmuruna tutuyor kötüde olsa
Erkekleri kadınlar maymun etti ne yaparsan yap memnun olmaz yine ayrılırlar senden nn?