1. kez girdiğimde 4gün durdum direk ben daha gelmicem çalışmıyorum diyip çıktım istifa vs yazmama gerek olmuyo çünkü 2ay deneme sürem var...
2. kez yani Şu an girdim 1ay oldu girerken a101 in bölge sorumlusu gine çıkarsan seni mahkemeye veririm dedi uğraşırım seninle diyo ama 2 ay dolmadan istediğim şekilde çıkabilme hakkım var beni kandırmak için dedi heralde
Ülkede cinayet işleyenler geziyo ortalıkla devletin işi yok ben niye a101 den 2. kez giirp cıktım konuya bak
2. kez yani Şu an girdim 1ay oldu girerken a101 in bölge sorumlusu gine çıkarsan seni mahkemeye veririm dedi uğraşırım seninle diyo ama 2 ay dolmadan istediğim şekilde çıkabilme hakkım var beni kandırmak için dedi heralde
Ülkede cinayet işleyenler geziyo ortalıkla devletin işi yok ben niye a101 den 2. kez giirp cıktım konuya bak
Güncellemeler
1 yıl
Cevaplıcak yok mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana karşı hiçbir yatırımda bulunamaz.. İstifa denen bir şey var se köle değilsin istediğin işte çalışacaksin zorla diye bir şey yok... En fazla sana referans vermez :))
Dime asıl ben bunu mobing baskıdan şikayet ederim
Yok mahkeme yok sicil
Hiç bir halt yiyemez hayırdır ya mafya dünyası mı bu giriş var çıkış yok olabilir çıkabilirsin deneme süresi var senin yerinde olsam bunu elle tutulur şekilde whatsapp yazışması vesaire kanıtlar mahkemeye veririm
Yok sadece sözlü
Diğer ay maaşı alıp çıkıcam zaten
Adres ver de gelip olay çıkaryim üstü kapalı uyuz oluyorum bu milleti sömürmeye çalışanlara işçiler kardeş patron müdür k. lleş😁
Sadece meraktan soruyorum tercih senin de iki defa girip niye çıkıyorsun kardeşim :)
6 kardesim en küçüğüm 25binlik bi borcum var dediler kapatlım biz dedim gerek yok ben kendim kaparım yoksa a101 in kapısından gecmrm eve yakın diye gidiyorum
Allah kolaylık versin bir şey yapamaz rahat ol yinede çıkarken imzaladıklarını ıyice oku öyle cik
Çıkarken 2ay dolmadan bi şey imzalamama gerek. kalmıyo ki abi
Doğru ya saate den dolayı kafam durdu 😁 kusura bakma kardeşim
Önemi yok abi
bi s*kim yapamaz
🤣🤣
İşte yalandan benimle oynuyo toyum diye daha abla
işten çıkıyorsun diye neyin davasını açıyormuş popiş ya valla sinirlendim zaten gerginim iş yeri yüzünden sen “abla bana yamuk yaptılar” de gelir o kartonları kafasına geçiririm. yani bu işin prosedürleri bellidir iş hukukunun kapsamları bellidir kafa açmasın. sen de hiç sıkma canını minnoşum💓💓
Helal olsun abla sana benimde aynı senin gibi düşünenn ablam var mevzu olursa seni çağırcam 🤣🤣
ablam valla şu şekil geliriz
Sksksksksksksnsk
Adres mevlana mahallesi