Çoğu insanın bayram tatili nedeniyle İstanbul'daki boş dairelere hırsızlar dadanmış iki gün bir yere gidelim dedik bizim pencere de zorlanmış şükür yan komşu bağırınca kaçmış var mı başınıza gelen bir hırsızlık olayı

Çoğu insanın bayram tatili nedeniyle İstanbul'daki boş dairelere hırsızlar dadanmış iki gün bir yere gidelim dedik bizim pencere de zorlanmış şükür yan komşu bağırınca kaçmış var mı başınıza gelen bir hırsızlık olayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır hiç girmedi
Yıllar önce bir kere girmişti, bir kerede girmeye kalkmıştı paketleyip polise teslim etmiştim.
Sen paketleyip teslim ettin
Evet
Valla deli cesareti seninki onu nasıl yaptın
Ufak çaplı bir arbedenin artından pek zor olmadı.
Valla cesaretine hayran kaldım
Cesaret değil teknik işiydi, çocukluğumdan beri tai-chi yaparım. Annem tai-chi eğitmeniydi.
Hmm mevzu orada gerçekten güzel bir teknik
Bi kere girdi bıçakla kovaladım hırsız şok oldu tabi
Hayır hiç girmedi.. Sanırım fakirim.. 😂
Bize de zengin olduğumuz için girdiğini düşünmüyorum evde olmadığımız için teşebbüs etmiş sanırım
Orası İstanbul orada herşeyi çalmaya değer buluyorlar. burada evden zenginlik akmalı ki girmeye değer bulsunlar 😂
Orası neresi peki
Girmedi ama kapıyı 10 dakika zorlamıştı en son elime bıçak kaptım bekledim bekledim gitmedi sonra kapıya vurunca arazi oldu
Ay yok ben korkarım.😱
Evet, maalesef girdi
Ne kadar bir kayıp vardı
2018deydi 5-6 bin civarı, polis geldi bir sürü tutanak falan tuttu ama hiçbir şey çıkmadı
Genelde öyle olur zaten
evet girdi
Zarar çok var mı
yok bir şey çalamadı da arkadaşım bir çığlık attı hırsız da korktu ben de korktum