Kader diye bir sey var mi?

Bazilari keyif catarken bazilari bu dunya'ya delirmeye mi geldi? Yani benim kaderimde birilerinin beni delirtmesi mi yer aliyor? Bunun neresi adaletli? Bu dunya'ya neden doguyoruz? Normal akli basinda hayattan gocmek icin, peki hayatima dahil olan/olacak akilsizlar beni etkileyip beni de kendilerine benzetirlerse nasil olacak? Kader bu mu? Birileri gelismeye gelirken birileri delirmeye geliyor bu hayata sanirim. Bunlari sorgulamam gerekli mi? Sesiz ve usulca delirmeyi mi beklemem gerek yoksa.

Güncellemeler
1 yıl
Dunya'da artik mantik aramiyorum ne olup bitende ne insaninda ama beni etkiliyor. Olan kalan aklimi kaybetmeme ramak kaldi. Beyinsizlerin dunya hayatina fazla onem vermesi ve beni de kendilerine benzetmesi, sanki dunya'ya kazik cakip ömur boyu burada kalacaklar. Sktgmin sade yasamini istedim itler beni kendilerine benzetmeye calisiyor.
Güncellemeler
1 yıl
Benim gozum yukseklerde degil, elimde ne varsa onunla yetinen insanim. Itler hayir o is oyle olmaz ki daha fazlasini isteyeceksin diyorlar hatta paraya oyle tapacaksin ki aklin fikrin parada olacak diyorlar. Diger kizlar kadinlar gibi olmam gerek diyorlar beni begenmiyorlar degisip digerleri gibi olunca da o zaman benim ahlakimdan para gozlugumden sikayet edecek bu beynini sktgmin aptallari. Beni delirtmeye programlilar.
Kader diye bir sey var mi?