Diğer Takma tırnak olduğu çokmu belli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Takma tırnak olduğu çokmu belli oluyor Güncellemeler1 yıl bir şey sorucam kızlar siz nasıl bu kadar uzun tırnak kullanıyorsunuz benim tırnakların dibi sabun kaldı 😂 Takma tırnak olduğu çokmu belli? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Belli değil gibi 0 0 Yorumla
gecenin_hüzünü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan güzelimm ben takma tırnak kullanmadığım için pek bilmedim ama ojenin rengi güzel olmuş bence 💌🌟🐣 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa teşekkür ederim 🙏🏻 🥹🌹 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yapıştırıcı ne kullandin bide kac gub gidiyo banyo falan yapılır mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben yeni taktım tırnakları ama bence yine iyi gitti banyo yapılır mı birazdan gidip duş alıcam sonucu öğrenmiş olurum ( ocean marka bant yapıştırıcı) Yorumla redbulkanatlandirir 1 yıl Teşekkürler Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Biri dibine kadar gelip incelemese belli olmaz bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Puma Tırnağı gibi Bir cizik atsa varya surat dağıtılır Şeytan Başına Düşman başına 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl İşaret parmağın takmayım diye bağırıyor 2 4 Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl Çekemiyon kızı doğru söyle Yorumla ashleyww 1 yıl Takma tırnak takmanın neresini çekemiyim pardon ama? Yorumla Soran 1 yıl @Mordekaiiiii kendinde aynı yorumu yapmışsın ne alaka çekememezlik Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl Espirik yapayım dedim 😅 Yorumla
Revolver_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl bellı degıl bız erkekler anlamayazı ama abzı kadınlar anlaay bılırler 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bu kadar eline oturanı ender görüyorum aferin kız 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Dalga geçtin değil mi Yorumla AslıHiçOlanlardan 1 yıl Valla değil kız sadece tırnak az uzun az kısa olsa elinden ayırt edilmez bile Yorumla Soran 1 yıl Tamam o zaman teşekkür ederim 🌸🫶🏻 Yorumla AslıHiçOlanlardan 1 yıl Rica ederım ponçik Yorumla
yorgunbiradamiste Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çok profesyonel bir iş değil. Aşırı belli. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çünkü ilk defa yapmaya kalktım ama beceremedim 😓😢 Yorumla yorgunbiradamiste 1 yıl Anne karnında öğrenilen bir şey değil. Merak etme başarırsın 👍🏼 Yorumla
DerFlieger Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet baya hemde 0 2 Yorumla DerFlieger 1 yıl Sıvı sabun kullanın Yorumla Soran 1 yıl Yüzümü yıkamak için mecbur kalıp sabun kullanıyorum Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Hayır ama rengini değiştir bence 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet belli dibinden anlaşılıyor 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 971 cevap paylaştı. Yoo doğal gibi duruyor 0 0 Yorumla
Slashio Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Güzel görünüyor tırnaklar. Çok belli değil. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Tabiki belli takma olduğu 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Evet belli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Belli değil gibi
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan güzelimm ben takma tırnak kullanmadığım için pek bilmedim ama ojenin rengi güzel olmuş bence 💌🌟🐣
Yaaa teşekkür ederim 🙏🏻 🥹🌹
Yapıştırıcı ne kullandin bide kac gub gidiyo banyo falan yapılır mi
Ben yeni taktım tırnakları ama bence yine iyi gitti banyo yapılır mı birazdan gidip duş alıcam sonucu öğrenmiş olurum ( ocean marka bant yapıştırıcı)
Teşekkürler
Biri dibine kadar gelip incelemese belli olmaz bence
Puma Tırnağı gibi
Bir cizik atsa varya surat dağıtılır
Şeytan Başına
Düşman başına
İşaret parmağın takmayım diye bağırıyor
Çekemiyon kızı doğru söyle
Takma tırnak takmanın neresini çekemiyim pardon ama?
@Mordekaiiiii kendinde aynı yorumu yapmışsın ne alaka çekememezlik
Espirik yapayım dedim 😅
bellı degıl bız erkekler anlamayazı ama abzı kadınlar anlaay bılırler
Evet kocaman çünkü enli
Bu kadar eline oturanı ender görüyorum aferin kız
Dalga geçtin değil mi
Valla değil kız sadece tırnak az uzun az kısa olsa elinden ayırt edilmez bile
Tamam o zaman teşekkür ederim 🌸🫶🏻
Rica ederım ponçik
Çok profesyonel bir iş değil. Aşırı belli.
Çünkü ilk defa yapmaya kalktım ama beceremedim 😓😢
Anne karnında öğrenilen bir şey değil. Merak etme başarırsın 👍🏼
Evet baya hemde
Sıvı sabun kullanın
Yüzümü yıkamak için mecbur kalıp sabun kullanıyorum
Hayır ama rengini değiştir bence
Evet belli dibinden anlaşılıyor
Yoo doğal gibi duruyor
Güzel görünüyor tırnaklar. Çok belli değil.
cıkarsa ne yapıyorsun :D
Evet takmayım diye bağırıyor
Tabiki belli takma olduğu
biraz belli gibi
Corabını sevdım
Belli
Benzemiyor hiç
evet
Hayır hiç belli değil
Evet
Yok bea.
Evet belli