Diğer Hello üyenin gergin ve depresyona eğilimli üyeleri hariç herkes 😂 nasılsınız? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Napiyonuz Güncellemeler+1 yıl İlk kez bi soruda benimde nasıl olduğumu bu kadar soran olmuş 😂😂😂 valla çok şaşırdım teşekkür ederim iyiyim bende😅😅 Hello üyenin gergin ve depresyona eğilimli üyeleri hariç herkes 😂 nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç takılmaca öyle sen 😃 2 2 Yorumla Rozes52 +1 yıl Bende öyle zero plan bu gün 😂 Yorumla isabella181919 +1 yıl 😂🤣 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iyilik seni sormalı 😄 1 1 Yorumla Rozes52 +1 yıl İyiyizzzzz iyi😂 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Biraz baş ağrım var olsun duş alırım 1 2 Yorumla Rozes52 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla ghostvari +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hamdolsun yaşıyoruz 😂😎 1 1 Yorumla Rozes52 +1 yıl Şükür Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. İyiyiz sen nasılsın 1 1 Yorumla Rozes52 +1 yıl İyiyim teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 839 cevap paylaştı. Aaa süperim herhalde 🤣 1 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aaaaa aşk olsun bizi neden es geçiyorsun? 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyiyiz, sen nasılsın? 1 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Napalım valla boş boş oturmaca sizi sormak lazım 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 817 cevap paylaştı. Kuzenle balkonda çekirdek çitliyoz sen napıyosun 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. İyidir seni sormalı 1 1 Yorumla Rozes52 +1 yıl İyiyim bende teşekkürler 🙏 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Yemek yiyecem sen 1 1 Yorumla Rozes52 +1 yıl Çıkarım 15 dkya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İyi sen 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen dedim ya Yorumla Rozes52 +1 yıl Ne asalak bi tipsin sen de her soruda ağrıza çıkarmaya çalışıyorsun dur senide engelleyim Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 9,8b cevap paylaştı. Kahve sigara 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 909 cevap paylaştı. takılmaca be 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Asla çıkamadığım bir depresyondayım nasıl olabilirim
Hiç takılmaca öyle sen 😃
Bende öyle zero plan bu gün 😂
😂🤣
Iyilik seni sormalı 😄
İyiyizzzzz iyi😂
Biraz baş ağrım var olsun duş alırım
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hamdolsun yaşıyoruz 😂😎
Şükür
Eh idare eder
İyiyiz sen nasılsın
İyiyim teşekkür ederim 🙏
İyilik sağlık takılmaca 🙂
Bayram sonu temizliği 🧼🧹
Aaa süperim herhalde 🤣
Yaşamaya devam. Sende durumlar nasıl
Aaaaa aşk olsun bizi neden es geçiyorsun?
İyiyiz, sen nasılsın?
Ben elendim arkadaşlar siz devam edin
Napalım valla boş boş oturmaca sizi sormak lazım
Kuzenle balkonda çekirdek çitliyoz sen napıyosun
İyidir seni sormalı
İyiyim bende teşekkürler 🙏
Yemek yiyecem sen
Çıkarım 15 dkya
Yaşamaya çalışıyoruz güzellik seni sormalı
Senden önce sakindim
İyi sen
Cevap
Sen dedim ya
Ne asalak bi tipsin sen de her soruda ağrıza çıkarmaya çalışıyorsun dur senide engelleyim
Bos bos takiliyorum
İyiyim yuvarlanıp gidiyorum
Balkondayım
Kötüyüm
Nolduuu
Kahve sigara
İyiyim ama canım sıkılıyo :)
takılmaca be
İyi. Sen?
💃💃💃