Diğer Bir erkekler bu sorum size ? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Görüldü atıldığında ne hissediyorsunuz ama daha önce konuştuğumuz sonra ayrıldığınzı birisi tarafından Bir erkekler bu sorum size ? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Ben de görüldü atarım. 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sor bakalım validehanım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Görüldü atıldığında ne hissedersin Yorumla Sitemkarım 1 yıl Ben umursamam takmam öyle şeyleri Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 377 cevap paylaştı. Yaştan dolayı galiba. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Görüldü atıldığında ne hissedersin Yorumla hakankerem2020 1 yıl Hemencecik kötü düşünmüyorum. Demek ki başka işleri var derim. Ama sürekli böyle ise tabi olumsuz olur. Yorumla Soran 1 yıl Ayrıldığın birisi ama konuşmadığın birisi tekrar yazdın yükseldin Yorumla hakankerem2020 1 yıl Tekrar yazdiysam artık ondan bir cevap beklerim. Cevap vermeyene sürekli yazılmaz ki. Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Soru yok heralde 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Görüldü atıldığında ne hissedersin Yorumla sanal_şeysi 1 yıl Dün akşam biri yaptı bu sabah bitirdim ben de. Yorumla düşünmektükenmektir 1 yıl Fazla hızlı değil mi? Yorumla sanal_şeysi 1 yıl @düşünmektükenmektir bazen öyle gerektirir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Soru yazmayı unuttun 0 2 Yorumla furkan244 1 yıl mallık parayla mı xD Yorumla Soran 1 yıl Kudur furkan Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 1 yıl Soruyu unutmuş 🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gorukdu atıldığında ne hissedersin Yorumla xizmirlidostx 1 yıl Hiç bir şey Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soru da olsa süper olurdu. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Görüldü atıldığında ne hissedeesin Yorumla acildurumçekici 1 yıl Hiçbir şey Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Sor ablam sor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Selam verdin daha önce konuştuğun kiza kiz ise görüldü atti ne yaparsin Yorumla cengaver115 1 yıl Anasını s.. m Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangi soru 0 3 Yorumla erdem84 1 yıl Mesajımı görmüş diyorum Yorumla Soran 1 yıl Selam yazdin ama Yorumla erdem84 1 yıl Biraz beklerim.. cevap yazmazsa umursamıyor demekki derim Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soru yok 0 0 Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Soruyu unutmuşsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Görüldü atıldığında ne hissedersin Yorumla Apocaliptik 1 yıl Sinir olur bir daha yazmam Yorumla
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Söyle bekliyorum 0 1 Yorumla Gevezebirisi 1 yıl İyi hissetmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben de görüldü atarım.
Sor bakalım validehanım
Görüldü atıldığında ne hissedersin
Ben umursamam takmam öyle şeyleri
Yaştan dolayı galiba.
Hemencecik kötü düşünmüyorum. Demek ki başka işleri var derim. Ama sürekli böyle ise tabi olumsuz olur.
Ayrıldığın birisi ama konuşmadığın birisi tekrar yazdın yükseldin
Tekrar yazdiysam artık ondan bir cevap beklerim. Cevap vermeyene sürekli yazılmaz ki.
Soru yok heralde
Dün akşam biri yaptı bu sabah bitirdim ben de.
Fazla hızlı değil mi?
@düşünmektükenmektir bazen öyle gerektirir
Soru yazmayı unuttun
mallık parayla mı xD
Kudur furkan
Soruyu unutmuş 🤣🤣🤣
Gorukdu atıldığında ne hissedersin
Hiç bir şey
Soru da olsa süper olurdu.
Görüldü atıldığında ne hissedeesin
Hiçbir şey
Sor ablam sor