Artik midem bulaniyor erkeklerden. İnsanlardan sogudum. Napmaliyim... Nefret ediyorum kadinlara sadece cinsel manada bakan erkeklerden ve malesef cogu boyle... :((
Siz ne dusunuyorsunuz kizlar?
Siz ne dusunuyorsunuz kizlar?
kadın için erkek , erkek için de kadın cinsel objedir öyle de olmak zorundadır esas sorun erkeklerin kadınları mal olarak görmesi karşısındakinin de bir insan olduğunu unutması. kullanılıp atılacak bir obje gibi görmesi.
Her duygunun zamanı vardır... Konu cinsellik olduğunda tabii ki her iki cins te birbirlerini öyle görmeli derim. Bunda iğrenilecek bişey yok.. Ama her gördüğün kadına da o şekilde yaklaşmak hoş değil tabii.
Valla kadınlar da kendilerini objeleştirmesin o zaman...
mesela neden dekolte giyiyorlar neden mini etek çekiyolar altlarına? ne özelliği var bunların?
kadınlarda kendilerini kullandırmasınlar bu tür erkeklere de şerefsiz diyorum
Cevap
14Cevap
kendimizi objeleştirmelerine izin verenlerde bizleriz diye düşünüyorum.
Eskiden bende öyleydim ama bir kızdan hoşlandım ve artık kızlara o gözle bakamıyorum Allah'ım noldu bana:D sık sık masturbasyon yapan beni masturbasyondan soguttunuz =)))
valla ablacım kusura bakma böyle tipler ne yazık ki çok. kızlarımız da bu hale gelmeye başladı.
ben her zaman deger verırım obje gormem bunun ıcınde kendı ıstegım ıcın degıl karsımdakının ıstegı ıcın bırlıkte olmak ısterım. oyle dusunen erkekler var ama bu her zaman o ınsanı mutsuz eder
Düzgün giyinen, hal ve hareketleri normal olan birine kimse o gözle bakmaz. Ama günümüzde erkekleri tahrik edecek çok durum var. Orasını burasını açıpta bizi cinsel obje olarak görmeyin diyenlerin kafasını merak ediyorum.
Cinselligi Rahatca Konusan ve Kendini Cinsel Obje Olarak Gösteren Kıyafetler Giyen Gösteren Ama Vermeyen Kadınlar Yüzünden Böyleyiz...
bakma
ben ne yaptım kızz evde bir haftadır yorgan döşek yatıyorum.
Hahah sen sus :d
peki.
Gercek hayatindada boyle dusunuyor ve buna gore davraniyorsan. Ne mutlu sana.
bunu anlayabilmen büyük başarı, sana mutlaka faydası olacak
Bende insanlari tiple parayla yargilayan kizlardan nefret ediyorum b*k bulursunuz gercek aski
erkekleri cinsel obje olarak gören kadınlar. biz sizi çok seviyoruzzzz :D :D :D
Gönül eğlendirenlere âşık oluyorsunuz.
Cinsel objeyi hakedenleri öyle görürüm...
Haklısın Ne Diyelim.
abaza cok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar