Bir rahatsızlıktan dolayı bebek bezi takmak zorundayım. Nasıl alacağım? Bedenleri var mı, bana hangi beden olur ?Markete girip sormaya utanıyorum. Bebek bezi kullanan yetişkinler öneri verir misiniz?yetişkin bezleri
Bebek bezi takmak zorundayım. Yardım arkadaşlar utanıyorum zaten?
Bebek Bezi Kullanan Yetişkinler İçin En Kaliteli, En Uygun Bezler Hangileri?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede bez kullanmaktan kurtulursun. Bir sağlıkçı olarak kendi hastalarımıza tavsiye ettiğimiz bez markalarını önereyim. Hasta bezi kullananlar genel olarak bu markalardan memnun kalıyorlar.
En İyi Hasta Bezleri
Depend
hasta bezleri
Hasta bezleri kategorisindeki en iyi bez markalarındandır. Kesinlikle sızdırmıyor. İstemsiz idrar kaçırma gibi durumlarda en iyi yardımcınız olabilir. Kokuyu hapseden bir özelliği olduğu için asla koku hissetmiyorsunuz. Ayrıca yapısı çok ince. Kıyafetlerin altından belli olmuyor. 50-120 kilo arasındaki her insana göre uygun bez ölçüleri var. Esnek yan bariyerleri olduğu için sızdırma sorunu yaşatmaz. Ayrıca bazı bezler pişik yapıyor. Bu ince ve esnek olduğu için pişik problemi yaratmıyor. Fiyatı da uygun, 35 TL gibi bir fiyatı oluyor genel olarak. Hepsiburada, N11 gibi alışveriş sitelerinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Emici külot kullananlar için en iyi tavsiyem budur.
Canped
bebek bezi kullanan yetişkinler
Bu markanın bezlerinin en iyi tarafı asla ses yapmaması. Hışırtı gibi sesler asla duyamazsınız. Bu yönünden dolayı birçok yetişkin hastanın tercihi bir markadır. Dokusu yumuşak ayrıca nefes alabiliyor. Bu nedenle pişik gibi problemler yaratmıyor. Fiyatı da genel olarak 250 TL ama indirimde yarı fiyatına da alabilirsiniz. Hepsiburada gibi sitelerde bulabilirsiniz. Eczanelerde de satılıyor. Hasta bezleri arasında en iyilerindendir.
Mavi Bez
yetişkin hasta bezi
Piyasadaki markalara göre çok daha uygun fiyatlı bir markadır. 80 TL gibi bir fiyata temin edebilirsiniz. Lohusa külodu kullananlar için verebileceğim en iyi marka tavsiyesi Mavi Beyaz. Giyilebilir şeklinde olanları da var. onları da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bel ölçüleri yüksek olduğu için düşme gibi sıkıntılar yaratmıyor. Bu nedenle bu markaya bir şans verebilirsiniz bence. :)
artık pek çok markette de hasta bezi olarak satılıyor bahsettiğiniz bezler dedemin geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı kullanması zorunlu olan bir araç olduğu için emin ol utanılcak bir şey yok gayet rahat bir şekilde gidip alabilirsin dua et daha kötü bir rahatsızlığın olmasın allahtan acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
bebek bezi yerine yetişkinler işin kullanılan bezler var..sağlık malzemeleri satan yere git oradan alırsın..abiye ablaya alıyorum falan uydur bişiler sdfsd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bende bel fıtığı olduğum ilk zamanlarda idrar tutamıyordum haliyle hergün fıtık ağrısının geçmesi için iğne olmak zorundaydım otobüsle sarıgazideki bi sağlık kabinine gidip günde 2 defa iğne oluyordum hasta bezi potluk yaptığı için 6 numara bebek bezi kullanıyordum kadına söyledim işte idrarımı tutamıyorum diye ama anlamadı yattım iğne yapacak az indirdi pantolonu çok şaşırdı utandımda baya bi neyse ertesi gün oldu busefer onun nöbeti vardı başka bi kadın gelmiş off çok rezil oldum çok...
Bedeniniz kaç M beden L beden Xl beden hangisi onu yazar mısınız? NOT:Ben de zevkimden kullanıyorum Avrupada hemen hemen tüm kizlar kullanıyor. Korkmaya gerek yok
ayrıca sana bebk bezi olmaz hasta bezleri oluyor külot gibi ondan alman lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Boyunu kilonu yaz ben sana hangi beden olacağını yazıyım. Herkes hasta bezi al demiş ama bedenine uyuyorsa bebek bezide kullanabilirsin hasta bezinden çok daha iyi onlar. Ben 6 numara prima kullanıyorum.
Kaç kilosun hangi beden kullanıyorsun Ben de istiyorum kullanmak ama çocuk bezi yani hasta bezi değil çünkü çocuk bezi daha iyi oluyor hani yapışıyor en azından hasta bezi sallan sallan duruyor yani
En İyi Cevaplar