Güncellemeler
1 yıl
14. günde regl oldum yaşayan arkadaşlar içlerin ferah tutsun
en son 1.5 ay önce reglden 1 gün önce korunmalı bir birlikteliğimiz oldu normalde çok düzenli bir döngüm varken şu an ise 10 günlük bir gecikme yaşıyorum 2 defa test yaptık negatif. çok stresli bir dönemden yeni çıktım üstüne geciktiği için ayrı bir gerginlik yaşıyorum acaba stres yüzünden mi regl olmuyorum hamile miyimdir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Stres yüzünden olmuyor olabilirsin
Sevgilim de her ay gecikiyor
Stresli dönemlerde gecikme çok normal
bir iki defa korunmadan da oldu fakat boşalma zevk suyu gibi durumlar yaşanmadı. hamilelik olsa 1.5 ayda testte belli olurdu değil mi
Kesinlikle belli oluyor o yüzden canını daha fazla sıkma çünkü stres yaptıkça daha da kötüleşir bu tarz şeyler ne yaşadın bilmiyorum ama istersen anlatabilirsin bu arada dinlerim seni
dediğim gibi bir iki kez korunmasız boşalma olmadan çok kısa süreli birlikteliğimiz oldu, 2 gün sonrasında da normal adet döngümü yaşadım. 3 4 günlük gecikmeyi sınav stresine bağladım fakat daha da devam edince idrar testi yaptık iki test de negatif çıktı. Günlerdir gerginlikten ölmek üzereyim sadece bunu düşünebiliyorum ama erkek arkadaşım çok emin herhangi bir sıvı teması olmadığına kaygıdan olduğunu söylüyor
Arkadaşının emin olup olmaması hiçbir şey ifade etmiyor benim için önemli olan test sonuçları sende oraya odaklanmalısın
1 1.5 ayda testte belli olurdu diyorsunuz yani. Herhangi bir hamilelik belirtim de yok. gergin olduğum için çok darladım kusura bakmayın
Konuşmaya ihtiyacın var mı
emin olmak istiyorum internette tonlarca farklı bilgi var kafam çok karışık
Onu fark ettim zaten aşırı yıpranmışsın bu süreçte
Stres ve sıcak kaynakli
Ben hariç yine birileri sevişiyo
Yüksek ihtimalle stres kac yaşındasın
18
Hmm kondom taktı mı
evet kondomsuzken de boşalma vs olmadı ne dışarı ne içeri
Boşalmadan nasıl bitti yani sende boşalmadın
Doktora git
Stres yuzundendir