Dini olduğu gibi sadece bilindik kurallarına uyarak mı yaşıyorsunuz yoksa önemli derece yakalamış mezhep alimlerinin kaleminden dinimizi derinliklerine ve inceliklerine kadar inip dine ve yaratıcı olan Allaha hayran bırakacak kadar araştırıcı olanlarımız var mı?🧐
Dinin bir çok yönden gizemli hikmetlerini çözen büyük din alimlerini okuyanlar oldu mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
12 yaşımdan itibaren islam ilimleri okuyorum
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah daim etsin inşallah, kimlerden okudunuz ben genelde can alıcı ve hayran bırakan bilgileri not eden birisiyim hafızama kazıyana kadar kaybetmem o bilgiyi sizin böyle denk geldiğiniz oldu mu, bu bilgiyi bilmiyordum çok ilginç bugüne kadar nasıl olurda kimse söylemedi ya da o kadar okuyorum nasıl denk gelmedim dediğiniz kendine hayran bırakan cümleler?
Cevap sahibi
+1 yıl
hikemi ataiyyedeki her şey çok güzel
Soran
+1 yıl
Dediğinize göz atacağım inşallah, ben genelde Bediüzzaman Said Nursi okuyorum ama İmam Gazali de çok iyi ihyâu ulumid din' den toplam dört cildi var bilgileri çok güzel bunlarada değindiğiniz oldu mu?
Cevap sahibi
+1 yıl
imam gazalinin bütün eserlerini okudum biz şerhli ve haşiyeli okuyoruz
Boş islam ilimleri haricinde genel olarak bir araştırma yapsaydın dinler tarihi vs, bunların yalan dolan olduğunu anlardın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kapaktaki sözü sizin gibiler için yazdım kardeşim gayeniz hakikat olmayınca hakikati göremediğinizden hakikat sizleri terk etmiş. Ben tarihi de okuyorum sana okumadığımı kim söyledi? Ayrıca sen okuyan birisi olsan saygı duyardın insanlara ve inançlara. Bu cümleyi yazacaksan ozaman profilini gizlemeyeceksinde korkma herkes senin insanların inancını linçlediğin gibi seni linçlemezler.
En İyi Cevaplar