Merhaba arkadaslar benim bir sornum var fikrinize ihtiyacim var.
Ben 2019dan beri evliyim fakat esim Hollandada yasiyor bende Almanyada.
Ben Almanyada dogdum büyüdüm ve bütüm Ailem akrabalarim herseyim burada. Esim Hollandaya 16 sene önce geldi kendisi 34 yasinda bende 29.
Biz nisanlanmadan önce konusmustuk onun kimsesi yok orada sadece birtane Bas belask Ablasi var evli cocuklu olmasina ragmen belali biri.
Herneyse biz basta anlastik annemler beni vermek istemedi uzaga gitmiyim diye bir sartla olur dendi oda sen Almanyaya gelirsen veririm kizimi diye. Oda bunu Kabul etti.
Nisanlandik 2019 evlendik ondan sonra bana benim hollandada islerim var gelemiyorum dedi biraz sorun yasadikdan sonra 2021 de temelli dönüs yapmaya karar verdi yani Almanyaya gelmeyi kabul edip geldi.
Üc sene beraber yasadik iki tane ev aldik türkiyen biseyler aldik ve her Sene Tatile gidiyorduk iki defa okadar Mutlu ve Huzurluydukki anlatamam dünyanin en Mutlu insanlariydik. Bu ikinci evimizi aldigimizda kendimiz kalicakdik ve cok Hayaller kurduk böyle yapicaz söyle yapicaz diye heycanliyidik ellerimizde kazidik her bir kösesini özenerek. Tam eve yerlestik insaatimi bitti birden bire Almanyadan nefret edesi tuttu tabi borclar cogaldi maasida hollandaya göre burada gercekden az di ve aslinda bi sekilde gecinirdik ama o aradaki maas farki yüzünden evide benide terk edip hollandaya ablasinin evine gitti ve eski isine orada dewam etmeye basladi. Benide insaatin yeni bitmis evinde dimdizlak tek basima birakdi. Sonra bana iki secenek sundu ya benimle gelirsin ya da ben iki hafta da bir dört günlügüne gelirim anca bu sekilde gider dedi. Ilk basta kabul etmedim ama sonra peki dedim 10 gübde bir gel kabulum dedim bu sefer onuda istemiyor. Sürekli üc saat yol gidip gelemem demeye başladı. Senin yanin benim yanim ben nerde fazla kazaniyrsam seninde oraya gelmen lazim ben dana güzel bir Hayat sunucam calismicaksin hayatina keyfine bakicaksin diyor ama ben dogudgum büyüdüm annemi kardeslerimi herseyimi birakmak istemiyorum onun bu sacmaligi yüzünden. Sizce cok Sacma bi hareket degilmi bu? Ve ben bunu birtürlü anlatamiyorum ailemde karsi gelmesine rağmen hiçbirimizi Aslaa dinlemiyor öyle bir kati karar verdiki asla ikna olmuyor. Baskasimi var hayatinda diye demeyin öyle bisey olmadigindan eminim benide cok Seviyorr benimle hayal kuruyor ama benim isteklerime saygi duymadan resmen. Sizce gitmelimiyim yoksa ne yapmaliyim bilmiyorum. Bitirmeyi düsündüm ama bitirmek istemiyor bu sebebdeb bitirilmez diyor insan esi nerdeyse orada olmali diyor ama bu sekilde olmasi cok aptalca değil mi ya? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Bu arada görümcem çok İğrenç bir insan taniyan tanimayan herkes senin yuvani orada bozar diyor ama esim bunu anlamıyor ablami biliyorum ben asla karistirmam diyor :(
hergün Agliyorum siz olsaniz ne yapardiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer