Eşim kurban kestikten sonra kötü video izlemiş?

Arkadaşlar öncelikle kadınım kurban bayramı sabahı regl oldum. İkin kurbanımiz kesildi bir kaç saat dinlenmesini bekledik ihtiyaç sahiplerine dağıttık daha sonra da etleri eşimle birlikte doğradık heryer dağıldı bilirsiniz bulaşıklar dolaba yerleştirmeler posetlendirmeler falan saat 1 oldu daha ugrasiyorduk eşim bu kadar isin arasında ben yorgunum sen gerisini hallet ben duşa giricem beni boşalt dedi elim ayağım kan bir dünya iş var karnım ağrıyor uykusuzum bende bir çok işimin oldugunu müsait olmadığımi söyledim banyona gitti kapıyı kitlemis. arkasindan açtım supelendim ztn baktım telefonuna kötü video izlemiş şok gecirdim daha dolaba etleri koymadık donmadilar bile sicagiyla duruyor nasıl kurban kesip bide utanmadan Allah'a karşı bunu yaptı inanın şok gecirdim inanamadim bile vereceğim tepkiyi bilemedim Allah'a karşı ben utandım mahcup oldum neden böyle yaptın hiç mu utanmadın belki tiragindaki. kurban kanı çıkmadı nasıl vicdanın el verdi beni boş ver Allah'a karşı bunu nasıl yaptın bir deli bile yapmaz sen gibi bı insan nasıl yaptı çok utandım Allah issalah kurbanını. kabul eder seni affeder yazık valla çok utandım daha fazla bişi demek istemiyorum dedim dediği şu ne var ya abardip durma gelseydin o zmn ztn her müsait olmadığında ben yapıyordum bunu dedi bir yıllık evliyiz bana sıkıntı verme yorgunum dedi arkadaşlar yattı uyudu yeminle ağlıyorum hayla Allah'a karşı ben bile mahcup oldum kurban eti sogumadi daha agrimin içinde bide bir dünya işle uğraşırken onun öyle yapmasi bir zoruma gitti beni geçtim başka zmnda aldatsa bile inanın bu kadar zoruma gitmez ama kurbanda nasıl Allah'a bu saygısızlığı yaptı bir saatit agliuorum Allah'a özür diliyorum onun adına inanın şok icindeyim napmam gerek inanın beynim falan uyuştu Allah için biseyler yazın düşündükce kötü oluyorum
Eşim kurban kestikten sonra kötü video izlemiş?